Minden ami Sopron

2023. 03. 24. péntek

Emőke

SOPRON
Borult

Kultúra

Ép testben ép lélek – Készülődik a GYIK

Átrendezte és felkészítette a nyitásra helyiségeit a GYIK Rendezvényház.

gyikcikk

“Nagy gondot fordítottunk arra, hogy alapjaiban erősítsük meg a Házat. A pincétől a padlásig tartó teljes lomtalanítás után, bátran mondhatjuk, hogy
a letisztult, megújult GYIK-ból, már csak a közönségünk és a sokszínű kulturális programok hiányoznak.”
– tette hozzá a hírhez a ház szakmai vezetője, Betuker Botond.

A felújításokat videón is megtekinthetjük.

 • Kodály mai örökösei találkoznak Sopronban

  29. alkalommal szervezi meg április 14-16. között az Éneklő Ifjúság Szakmai Napok és Koncertek programját a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA).

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading