Minden ami Sopron

2018. 10. 23. kedd

Gyöngyi

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

Egészségügyi dolgozók, figyelem!

Színvonalas továbbképzésre várják az egészségügyi szakdolgozókat.

nover

Idén 23. alkalommal szervezi meg a Szakdolgozók Tudományos Értekezletét, a Soproni Gyógyközpont Szakdolgozói Szakmai Tanácsa. A rendezvényt 2017. november 17-én, 9 órai kezdettel tartják a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, melyre már várják az egészségügyi és szociális szféra aktív és nyugdíjas szakdolgozóinak jelentkezését.

A kreditpontos továbbképzés tematikája sokszínű: a Kossuth Zsuzsanna emlékévhez kapcsolódóan az ápolás kialakulásának fejlődésével, az önkéntes tevékenység jelentőségével, az otthonápolással kapcsolatos prezentációkat hallhatnak az érdeklődők. Az előadók foglalkoznak továbbá a sürgősségi osztályon végzett munka, a sebészet, intenzív ellátás területén szerzett szakmai tapasztalat, valamint az egészségnevelés, dietetika és az idősellátás témáival is az előadások során.

A kreditpontok jóváírása előzetes jelentkezéshez kötött, regisztrálni 2017. november 13-ig lehet a www.sopronigyogykozpont.hu webes felületen, ahol a részletes program is elérhető.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön is ellátogat majd a soproni KFC-be?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading