Minden ami Sopron

2021. 12. 06. hétfő

Miklós

SOPRON
Borult

Közélet

Dr. Kovács Imre PhD osztályvezető főorvos kapta az idei Erzsébet-díjat

December 15-én tartotta évzáró rendezvényét a Soproni Gyógyközpont.

Dr. Kovács Imre PhD - fotó honlapra

Az ünnepi eseményen átadták a kórház rangos elismerését, az Erzsébet-díjat. A kitüntetést 2017. évben Dr. Kovács Imre PhD, a Kardiológiai-Belgyógyászati Összevont Osztály osztályvezető főorvosának adományozta az intézmény.

Dr. Kovács Imre PhD 1982-ben, a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szerezte meg orvosi diplomáját. 1988-ban belgyógyász, 1990-ben kardiológiai szakvizsgát tett. 1999-től 2014-ig tartó időszakban több szakvizsgát is szerzett, mint például foglalkozásegyészségügyi, lipidológus, és családorvosi szakvizsgát is tett.

1982-ben Ajkán a Magyar Imre Kórház Kardiológiai Osztályán kezdte meg szakmai pályáját. Dolgozott Budapesten a Központi Honvéd Kórház Intenzív Terápiás Osztályán, később Szombathelyen a Markusovszky Oktató Kórházban.
2011. szeptember 1-jétől a Soproni Erzsébet és Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet osztályvezető főorvos munkatársaként irányítja az Kardiológiai Osztály szakmai munkáját, nagy hangsúlyt fektetve az új profilok bevezetésére, a munkatársak szakmai előmenetelére és a tudományos életben való aktív részvételre.

Rendszeres előadója hazai és külföldi konferenciáknak, részt vesz a fiatal szakorvosjelöltek, medikusok szakmai továbbképzésében is.

Több szakmai társaság tajga, a közelmúltban beválasztották a Magyar Hypertónia Társaság vezetőségébe is.

Erzsébet-díj 2017MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading