Minden ami Sopron

2022. 10. 01. szombat

Malvin

SOPRON
Borult

Kultúra

Csütörtökönként is csatlakozhatunk a Quizzone-hoz

A nagy sikerre való tekintettel már nem csak hétfő esténként tehetjük próbára tudásunkat a Museum Caféban.

Elkezdődött az újabb szezon a korábban már általunk is bemutatott Quizzone nevű játékban, amely országszerte rengeteg baráti társaságot, kollégákat, családokat mozgat meg, és Sopronban is megvetette lábát. Olyannyira, hogy az országos bajnokság heti fordulóihoz már két napon is lehet csatlakozni, az eddigi hétfők mellett már csütörtökönként is játszhatunk a Tűztorony lábánál.

quizzone

Természetesen nem csak a bajnokság kezdetén lehet csatlakozni, a kvízek egymástól függetlenül, alkalmanként is kipróbálhatók. 66 kérdést kapnak a csapatok 7 játékblokkban, közben pedig kellemesen lehet enni-inni is, a jó szórakozás és az izgalom egyaránt garantált. A jelentkezés ingyenes, cserébe a fogyasztás elvárt. A fordulókra érdemes mindig jó előre jelentkezni, hiszen a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre. 6 főig korlátozás nélkül lehet jelentkezni az aktuális Facebook-eseményben egy csapatnévvel, ám ha ennél többen szeretnének egy csapatban játszani, akkor már pontlevonással indulhatnak csak.

Minden részlet megtalálható a Quizzone Facebook oldalán, és az eseményeknél.

 


 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

 • Eszterháza: Idővonzatok újabb exkluzív hétvégéje BOLDI és Incze Mózes művészekkel

  A mai magyar kortárs művészet két fiatal művészegyénisége – BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész – személyesen vezeti végig közös tárlatán az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély Idővonzatok – Modulated time kiállításon a fertődi Esterházy-kastély nyugati szárnyában.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading