Minden ami Sopron

2020. 08. 06. csütörtök

Berta

SOPRON
Borult

Kultúra

Csak részlegesen látogatható az Esterházy-kastély

November 18-ig filmet forgatnak.

A fertődi Esterházy-kastély értesíti az érdeklődőket, hogy november 9 és 18 között filmforgatás miatt nem látogatható. A filmforgatás november 11 és 17 között érinti a franciapark területét és időszakosan a díszudvart is, amelyek ez idő alatt szintén korlátozott módon lesznek a nagyközönség számára látogathatók.

A látogatókat kérik, hogy előzetesen tájékozódjanak a www.eszterhaza.hu oldalon, vagy a 99 537 640-es telefonszámon. • Igényes dallal debütált a soproni zenész, Imola

  Vida-Veres Imola, zenész, a soproni zeneiskola zenetanára, zeneterapeuta a sok feladata ellenére úgy érezte, hogy hívja egy másik út, melyből megszületett a Secret című dal. Ezt az utat éppen a legnagyobb korlátozások közben találta meg: kreativitása a karantén idején kezdett szárnyalni. A különleges élethelyzet inspirációt adott az énekesnőnek, aminek köszönhetően megszületett a “Secret” című dal, […]

 • Kirobbanó sikerrel tolmácsolták Haydn műveit

  Felejthetetlen zenei élményt adó, kirobbanó sikerrel indult a teltházas Eszterháza Szimfóniái XXII a fertődi Esterházy-kastély csodaszép Apollo-termében.

 • Eszterháza tündérvilága gyermekrajzokon

  Elbűvölték a zsűrit a gyerekek sokszínű alkotásai, melyek egytől-egyik arany minősítést kaptak!

 • Érezhetően újraindult a belföldi turizmus

  Az Esterházy-kastélyban, és a nagycenki Széchenyi-kastélyban is szemmel láthatóan igazolást nyert, hogy a belföldi turizmus a járvány után újraindult.

 • Teltházzal indul újra a zenei évad Eszterházán

  Minden jegy elkelt a július és augusztus fordulója első hétvégéjére meghirdetett Eszterháza Szimfóniái XXII. koncerthétvégére a fertődi Esterházy-kastélyba.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading