Minden ami Sopron

2023. 12. 10. vasárnap

Judit

SOPRON
Borult

Közélet

Balázsék ébresztették Sopront – fotókkal

A Rádió 1 Road Show-ja Sopronba érkezett, az eső ellenére is sokan voltak kíváncsiak Balázsékra.

Kedd reggel 6-tól Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri ébresztette a Várkerület lakóit, ezúttal a Mária-szobornál települtek le a Rádió 1 sztárjai. A hideg és esős idő ellenére is szép számmal gyűltek a nézők, hallgatók, bár többnyire csak esernyőket lehetett látni. Volt, aki távolabbról érkezett, kifejezetten Balázsék műsora miatt utazott el Sopronig.

DSC_0146

 

A kitartó közönségnek a rádió csapata meleg teát osztogatott, közben pedig a Generali Biztosító és a Mizo sátrai várták az érdeklődőket, ahová az eső elől is be lehetett menekülni. A reggelt több játék színesítette, például egy szoba-tandem és túrórudi evő verseny zajlott, később pedig tojáspárbajt tartottak.

DSC_0159

 

A reklámblokkok alatt a három műsorvezető is kimerészkedett a szabadba- bár többnyire Ferit küldték ki, hogy nézze meg, milyen idő van. Természetesen a szünetekben aláírásokat és ajándékokat osztogattak, és rengeteg szelfi is készült. Az egyik szünetben pedig mi is benézhettünk az üvegkalitkába, ahol már kellemes időjárás volt.

DSC_0223

 

Amint a képen is látható, gyakorlatilag négy laptop adta a stúdió magját, ezeken böngésztek a műsorvezetők. Szemben kis kamerákat helyeztek el, amik a színpad melletti kivetítőre és a Facebook live-ba adták a képet. A stúdió mögött külön sátorban dolgozott a stáb, akik a kivetítőn megjelenő tartalmakat is kezelték.

DSC_0369

 

Balázsék többször is kiemelték, hogy mennyire nagyszerű közönség gyűlt össze, a hideg, eső és szél ellenére is kitartóan figyelték az eseményeket. Balázs egy interjúban azt is elmondta, hogy ilyenkor nekik arra is figyelniük kell, hogy nem csak a helyi közönséget szolgálják ki, hanem az egész országot, így nem engedhetnek le a szomorkás idő ellenére sem, sőt, próbálnak még jobban pörögni emiatt.

Íme még néhány hangulatkép Gazsovics Krisztiántól:

DSC_0138

 

DSC_0176

 

 

DSC_0290

 

DSC_0185

 

DSC_0194

 

DSC_0178

 

DSC_0322

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading