Minden ami Sopron

2019. 02. 19. kedd

Zsuzsanna

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Az Eszterháza Központ a VOLT-on

A Civil Zónában megismerkedhetnek a fesztiválozók a Fertő-táj négy emblematikus örökséghelyszínével.

eszterhaza02

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft., mint a vagyonkezelője és üzemeltetője a soproni turisztikai desztináció és a Fertő-táj négy emblematikus örökséghelyszínének, Fertőd-Eszterházán az Esterházy-kastélyegyüttesnek, Nagycenken a Széchenyi-örökségnek, Sopronbánfalván a Pálos-Karmelita Kolostornak, és Fertőrákoson a Püspöki Palotának, 2018-ban a VOLT Fesztiválon is megtalálható lesz! Az Európai Parlament és az Európa Tanács a 2018-as évet a Kulturális Örökség Európai Évének (KÖEÉ) nyilvánította.

Az Eszterháza Központ a 2018-as évben kiemelt célul tűzte ki, hogy közelebb viszi a fesztiválozókhoz az örökséghelyszíneket. Ebben az évben elsőnek a VOLT Fesztivállal kezdeményeztek együttműködést. Ennek keretében a VOLT Fesztivál Civil Zóna részébe kitelepül az Eszterháza Központ. Az érdeklődők megismerkedhetnek az Eszterháza Központ helyszíneivel, fotófalaknál fotózkodhatnak, szelfizhetnek és még egy kis hasznos ajándékot is kapnak a mindennapi higiéniához.

Emellett a VOLT fesztivál ideje alatt és a fesztivál utáni héten (2018.06.26-2018.07.08) a VOLT karszalaggal érkező vendégek térítésmentesen látogathatják meg a Fertődi Esterházy-kastélyt és a nagycenki Széchenyi-kastélyt.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Február a báli és a farsangi programok időszaka. Ön is készül hasonló rendezvényre?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
varoshaza
loading