Minden ami Sopron

2018. 12. 12. szerda

Gabriella

SOPRON
Borult
EURO
0

Kultúra

Az akvarell festés rejtelmei Zsóka Lászlóval

Egyedülálló workshoppal készül a Felhőtáncoló Kreatív Műhely.

November 19-én vasárnap egy egész napos kurzusnak lehetünk részesei a Felhőtáncoló Kreatív Műhelyben. Egy fiatal festő, Zsóka László avatja be az érdeklődőket az akvarell festés rejtelmeibe.

Kezdőknek és haladóknak is ajánlják a szervezők a workshopot, ahol közösen készít majd mindenki saját városképet akvarell technikával. A nap folyamán a vázlattól a kész műig jutnak majd a résztvevők, miközben sok műhelytitkot is megtudhatnak, megismerhetnek trükköket, és megtapasztalhatják, mennyire “szeszélyes” műfaj a vízfestés, ahol akár egy vízcsepp is új irányt adhat a műnek.

zsoka_laszlo_akvarell

Zsóka László, a Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész szakos hallgatója. Első kiállítása az aszódi Petőfi Múzeumban, majd a Moha kávéház/Godot Galériában került megrendezésre.
Munkájával meghívást nyert a Negyedik Belgrádi Akvarell Biennáléra, illetve az Olaszországban megrendezett Fabriano in Acquarello nemzetközi találkozóra is. Egyik alkotása harmadik helyezést ért el a XXII. Országos Tájkép Biennálén, ezt követően, idén munkái bekerültek a XXI. Arcok És Sorsok Országos Portré Biennálé anyagába. Jelenleg A Modul Art Academy oktatója Budapesten, valamint vízfestői kurzusokat tart Gödöllőn, Az Asztalom műhelyében.

A program:

9:30 Bemutatkozás, vetítés, ismerkedés az akvarellel
12:00 Kisebb méretű városkép készítése közösen
14:00 – 18:00 Nagyméretű akvarell városkép megfestése közösen

A belépő 18 000 forint, ami magába foglalja az anyagköltségeket is.

Jelentkezni facebook üzenetben vagy az alábbi elérhetőségeken lehet: 06308169202, vagy felhotancolomuhely@gmail.com.

 

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy tölti a Karácsonyt?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading