Minden ami Sopron

2023. 06. 07. szerda

Róbert

SOPRON
Borult

Kultúra

Az akvarell festés rejtelmei Zsóka Lászlóval

Egyedülálló workshoppal készül a Felhőtáncoló Kreatív Műhely.

November 19-én vasárnap egy egész napos kurzusnak lehetünk részesei a Felhőtáncoló Kreatív Műhelyben. Egy fiatal festő, Zsóka László avatja be az érdeklődőket az akvarell festés rejtelmeibe.

Kezdőknek és haladóknak is ajánlják a szervezők a workshopot, ahol közösen készít majd mindenki saját városképet akvarell technikával. A nap folyamán a vázlattól a kész műig jutnak majd a résztvevők, miközben sok műhelytitkot is megtudhatnak, megismerhetnek trükköket, és megtapasztalhatják, mennyire “szeszélyes” műfaj a vízfestés, ahol akár egy vízcsepp is új irányt adhat a műnek.

zsoka_laszlo_akvarell

Zsóka László, a Magyar Képzőművészeti Egyetem festőművész szakos hallgatója. Első kiállítása az aszódi Petőfi Múzeumban, majd a Moha kávéház/Godot Galériában került megrendezésre.
Munkájával meghívást nyert a Negyedik Belgrádi Akvarell Biennáléra, illetve az Olaszországban megrendezett Fabriano in Acquarello nemzetközi találkozóra is. Egyik alkotása harmadik helyezést ért el a XXII. Országos Tájkép Biennálén, ezt követően, idén munkái bekerültek a XXI. Arcok És Sorsok Országos Portré Biennálé anyagába. Jelenleg A Modul Art Academy oktatója Budapesten, valamint vízfestői kurzusokat tart Gödöllőn, Az Asztalom műhelyében.

A program:

9:30 Bemutatkozás, vetítés, ismerkedés az akvarellel
12:00 Kisebb méretű városkép készítése közösen
14:00 – 18:00 Nagyméretű akvarell városkép megfestése közösen

A belépő 18 000 forint, ami magába foglalja az anyagköltségeket is.

Jelentkezni facebook üzenetben vagy az alábbi elérhetőségeken lehet: 06308169202, vagy felhotancolomuhely@gmail.com.

 

 

 


 • Pünkövesd idén is

  2023. május 27-29. között ismét megrendezésre kerül Sopronkövesden a PÜNKÖVESD nevet viselő rendezvény.

 • Anyák napi ügyes kezek foglalkozás a Gyermekkönyvtárban

  A Széchenyi István Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára szeretettel vár kicsiket és nagyokat Anyák napi ügyes kezek foglalkozására.

 • Indul a soproni filmes napok

  Rövidfilmek, nagyjátékfilmek és közönségtalálkozók két napon át!

 • Kodály mai örökösei találkoznak Sopronban

  29. alkalommal szervezi meg április 14-16. között az Éneklő Ifjúság Szakmai Napok és Koncertek programját a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA).

 • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading