Minden ami Sopron

2020. 12. 03. csütörtök

Ferenc

SOPRON
Borult

Közélet

Árnyékolókkal és párakapukkal várják a VOLTozókat

Rekord nézőszám és hőség várható a Telekom VOLT Fesztivál első napján.

IMG_6283 (Large)

Kedd délután nyitotta meg kapuit a 27. Telekom VOLT Fesztivál. A nyitónapon hatezren érkeztek meg a helyszínre. Az idei Telekom VOLT Fesztivál rekord látogatottságú napjának ígérkezik a szerdai. A fellépő Slipknot, Cypress Hill, Papa Roach és még nagyjából 50 fellépő koncertjére 40.000 vendéget várnak Sopronba. A kánikula ellen árnyékolókkal és párakapukkal védekeznek a szervezők.

IMG_6397 (Large)

Nagy teret kapott az idei Telekom VOLT Fesztiválon a képzőművészet. A VOLT ART GROUP tagjai több helyen állítottak ki látványos installációkat, a színpadokat pedig Nosek Mimma, Rutkai Bori és Magyarósi Éva grafikái díszítik. Láthatóak a fesztiválon Wahorn András és Nagy László munkái is.

„30 éve szabadon“ címmel a rendszerváltásra és az 1989-es Páneurópai Piknikre is emlékeznek a fesztiválozók. Ef Zámbó István 10 évvel ezelőtt, a rendszerváltás huszadik évfordulóján egy Trabantból készített egyedi műalkotást. Most, tíz évvel később egy újabb Trabant születik újjá a fesztiválozók bevonásával. Ef Zámbó István műveivel több helyen találkozhatunk az idei VOLTon: az ő keze munkáját dicséri a VIP-terasz kialakítása és számos installáció.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading