Minden ami Sopron

2019. 10. 18. péntek

Lukács

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

Április 20-án bringára pattan a város

Az élhetőbb Sopronért. Guruló felvonulás, játékok, koncertek, versenyek, piknik – érdemes előszedni a kerékpárt / egykerekűt / triciklit.

A Bringázz Sopron Egyesület és az AddTovább csapata szervezi az idei Critical Mass Sopron programot. A már hagyományos kerékpáros megmozdulásnak nagy sikere van városunkban, évről-évre sok száz, vagy akár ezren felüli résztvevő szokott csatlakozni a felvonuláshoz, ezzel is jelezve, hogy nem muszáj mindig autóba ülni, ha csak a városon belül közlekedünk.

DSC_4431

Az április 20-i rendezvénynek ezúttal is a Kresz-park ad otthont, ahol már délután 2 órától várják a tekerőket. A szervezők nem bízzák a véletlenre a délutáni eseményeket, különböző programokkal készülnek. Hoznak játékokat, például müzlikatapultot, extrém gurulós kütyüket, de a hagyományos KRESZ-tesztek és a gyerekjátékok sem maradnak el. Idén fotófallal is találkozhatunk, az itt készült fotókat a #bringazztovabb hashtaggel feltöltve sorsoláson is részt vehetünk.

“Szobabiciklis” sprint versenyt is rendeznek, amit bárki kipróbálhat nyereményekért cserébe. A Sport söröző ezúttal is kitelepül, így senki sem marad éhen-szomjan. A délután zenei aláfestését Muzikfabrik adja majd, 16 órától pedig a Péntek Délután együttes csap a húrok közé. A felvonulás után a Rumli zenekar gondoskodik a naplemente HANGulatáról.

A felvonulás 17 órakor indul, a szervezők kérik, hogy a várható nagy tömegre és sok kisgyermekre való tekintettel mindenki fokozottan figyeljen.

emeles_gifvideo


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading