Minden ami Sopron

2017. 09. 20. szerda

Friderika

SOPRON
Borult

Kultúra

Aida: meglepetések a Liszt Teraszon

A most készülő Aida című nagyszabású musical dalaiból kaphatnak ízelítőt azok, akik ellátogatnak május 21-én délután négy órakor a soproni Liszt központ elé.

IMG_7429 copy

A közönség először hallhatja a két főszereplőt: Stéphanie Schlessert és Vastag Tamást együtt énekelni. A népszerű Liszt Terasz rendezvényén a soproni színházi produkció szereplői énekelnek részleteket a darabból. A meglepetésekkel fűszerezett délutánon a nézők ízelítőt kaphatnak a nagyszabású produkció dalaiból, a stábból a két főszereplő mellett ott lesz Papp Attila, Molnár Anikó, Simon Andrea, Szlúka Brigitta, a kórus és a tánckar egy része. A házigazda Savanyu Gergely.

Elton John – Tim Rice Aida című musicaljének barlangszínházi bemutatója június 15-én lesz, majd látható az előadás az elkövetkezendő három napban, valamint ráadásként június 30-án és július 1-én is. A rendező Pataki András. A koreográfus Szakál Attila, aki a magyarországi ősbemutató társkoreográfusa is volt. A dalszövegeket Szomor György írta, aki szintén színpadra lép Füredi Nikolettával együtt.

 • Kulturális Örökség Napjai programok Sopronban és a környéken

  A Kulturális Örökség Napjai (röv. KÖN) Programsorozat hagyományosan minden év szeptemberében kerül megrendezésre szinte minden európai országban, melynek története 1984-ig nyúlik vissza. A rendezvény célja hozzáférhetővé, ingyenesen megtekinthetővé tenni emlékhelyeket, műemlékeket a nyilvánosság számára, megismertetni, közelebb vinni az európai polgárokat kulturális örökségükhöz, valamint felhívni a figyelmet az örökségeink megőrzésére és védelmére.

 • Szereplőt keres a dESZKa Társulat az új előadásához

  Jövő hét keddig lehet jelentkezni.

 • Koncert a papréti zsinagógában!

  Szeptember 16-án, a Kulturális Örökség Napjai 2017 országos programsorozathoz kapcsolódóan.

 • Lecsapott Sopronra "műsorfüzet-kommandó"

  Ötezer műsorfüzetet osztott szét a Soproni Petőfi Színház jelmezekbe öltözött társulata a leghűségesebb városban szombaton. A rendhagyó kezdeményezés közönségsikert aratott a településen.

 • Őszi tangó táncest

  Az idei évben már másodízben kerül megrendezésre Sopronban, a Tango Argentino-Sopron klub Milonga táncestje.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Kipihente magát a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading