Minden ami Sopron

2020. 08. 14. péntek

Marcell

SOPRON
Borult

Kultúra

AddTovább Fesztivál – a diákélet beindításáért

Pénteken egy új kezdeményezés nyitóeseménye pezsdíti fel a GYIK Rendezvényház környékét: koncertek, közösségi játékok diákoknak, helyi nevekkel.

Az AddTovább Nyárindító Fesztivált 2017 őszén kezdte szervezni Godó Zsolt, Csoltói József, Faller Dániel és Kőhalmy Ádám, a GYIK Rendezvényház pedig a kezdeményezés mellé állt.

A mozgalom magába foglal sok változatos szórakozási lehetőséget: rendezvényeket, koncerteket, közösségi játékokat, beszélgetéseket és sok más programot. Céljuk a soproni minőségi diákélet felpezsdítése/létrehozása. Az egész projekt beindítása az AddTovább Fesztivál, ami egy egyelőre egy napos, koncertekkel és közösségi programokkal teli rendezvény , mely  2018. június 15-én 14.30 órai kezdettel kerül megrendezésre a GYIK Grillkertjében. A tervek szerint ezt minden évben megtartják, hiszen méltányolják  a fiatalok összetartását és a helyi kezdő zenekarok szerepeltetését.

addtovabbszeles

* Helyszíne: a GYIK Grillkert kibővített, átalakított formában

* A fesztivál 2 színpaddal működik, egy kisebb az átvezető, és egy nagyobb a fő eseményeknek.

* Délutántól kezdve 3-4 nagyobb koncert lesz (Rumli, Péntek Délután, Clap4What, Sativus).

* Közöttük fél órás programok akusztikus zenével, slammel, impró-színházzal, beszélgetésekkel (Csoltói Gergely, Sopron Slam Story, Bringázz Sopron, Ittésmost Társulat).

* Eközben egész délután különféle programokkal is készülnek a szervezők.

Sopron iskoláit és a jövőben más városok diákjait is szeretnének bevonni a szervezésbe és a közös programokba. A rendezvényen közszolgálatot teljesítő diákok segítik a gördülékeny lebonyolítást. Nem üzleti céllal hozták létre az ötletgazdák e mozgalmat, olyan közösséget és hagyományokat szeretnének teremteni – a GYIK Rendezvényházzal karöltve –  mely Sopron új kulturális színfoltja lehet.

A program este a 23.00-tól a BúgóCsiga Akusztic Gardenban folytatódik, ahol DJ Jokó pörgeti majd a lemezeket.

 

 MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading