Minden ami Sopron

2022. 07. 06. szerda

Csaba

SOPRON
Borult

Kultúra

A Nagy Amerikai Daloskönyv Eszterházán

Műfajok, stílusok, korok izgalmas találkozását ígéri Micheller Myrtill The Great American Swingbook koncertje az Eszterháza Meets Jazz koncertsorozat keretében.

2020. november 14. (szombat) 19.00 – fertődi Esterházy-kastély, Marionettszínház

November 14-én a Marionettszínházban világhírű örökzöldeket kínál a különlegeset kedvelő igényes közönségnek a koncert – jelentette be
Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A The Great American Swingbook-ban, vagyis a Nagy Amerikai Daloskönyvben – többek között – Ella Fitzgerald, Frank Sinatra, Billie Holiday, Tony Bennett vagy Sarah Vaughan a legkedvesebb dalait válogatta össze egy-egy témán, korszakon vagy műfajon belül.
Micheller Myrtill jazz sztenderdek, örökzöldek, Broadway-slágerek és hollywoodi filmek swinghez kötődő számait fűzte össze.

A hatályos járványügyi biztonsági szabályok betartása és betartatása teljes mértékben biztosított a koncert alatt: meghatározott ültetési renddel, kötelező maszkhasználattal és kézfertőtlenítéssel és a testhőmérséklet ellenőrzésével.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a jegymester.hu weboldalon és a fertődi Esterházy-kastély recepcióján. Bővebb információk a
www.eszterhaza.hu oldalon, a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán olvashatók
https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely, vagy az info@eszterhaza.hu e-mail címen és a +36 99
537 640-es telefonszámon kérhetők. • Startol a VOLT

  „Mindenütt jó, de legjobb Sopron” – két évig ez a szlogen csak az emlékeinkben élt, de most újraéled, amint a soproni Lővérek is benépesül a fesztiválozókkal és a Telekom VOLT Fesztivál vibrálásával. Indul a VOLT.

 • Megabuli és fekete alsónadrág

  Van aki alsónadrágot, van aki Pokemon kártyát kért az idei Telekom VOLT fesztivál nagy sztárjai közül, a Muse pedig egy megaprodukciót szállít a Lővérekbe.

 • Pünkövesd, színes programokkal

  Június 4-6. között kerül megrendezésre a sopronkövesdi PÜNKÜVESD, amelynek idén része a III. Kövesdek Találkozója és az Elszármazottak Találkozója is.

 • Egy hónap és itt a VOLT

  Egy hónap van már csak hátra és a fesztiválozó közönség a soproni Lővérek felé indul, ahol a hosszúnak tűnő két év szünet után ismét startol a Telekom VOLT Fesztivál világsztárokkal és a hazai zenei élet krémjével.

 • Eszterháza: Idővonzatok újabb exkluzív hétvégéje BOLDI és Incze Mózes művészekkel

  A mai magyar kortárs művészet két fiatal művészegyénisége – BOLDI szobrászművész és Incze Mózes festőművész – személyesen vezeti végig közös tárlatán az érdeklődőket a fertődi Esterházy-kastély Idővonzatok – Modulated time kiállításon a fertődi Esterházy-kastély nyugati szárnyában.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading