Minden ami Sopron

2022. 09. 29. csütörtök

Mihály

SOPRON
Borult

Közélet

A Gysev jegypénztáraiban is válthatók Volánbusz bérletek

A GYSEV valamennyi belföldi jegypénztárában megvásárolhatóak a Volánbusz-bérletek.

gysev

Tovább erősíti együttműködését a GYSEV és a Volánbusz a Nyugat-Dunántúlon: július elsejétől már a GYSEV Zrt. belföldi jegypénztáraiban is kaphatók a Volánbusz helyközi bérletei. A Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén levő viszonylatokra szóló, teljes árú, illetve kedvezményes autóbuszbérleteket mostantól a GYSEV mind a 11 vasútállomási jegypénzárában meg lehet vásárolni.

A Volánbusz és a GYSEV együttműködésének köszönhetően 2022. július elsejétől már a GYSEV valamennyi belföldi jegypénztárában meg lehet vásárolni a Volánbusz Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén levő viszonylatokra szóló, teljes árú, illetve kedvezményes autóbuszbérleteit. Korábban csak Bük, Sopron, Szentgotthárd és Körmend vasútállomáson volt erre lehetőség, mostantól viszont Csornán, Fertőszentmiklóson, Kapuváron, Kőszegen, Répcelakon, Szombathelyen és Vasváron is. A GYSEV vasúti jegypénztáraiban megvásárolt helyközi bérletek előre nyomtatottan tartalmazzák az utazási viszonylatot és távolságot, az érvényességi időszakot, továbbá a bérlethez szükséges igazolvány vagy igazolás azonosítószámának helyét is. Fontos tudnivaló, hogy még az utazás előtt fel kell tüntetni ebben a rovatban az igazolás vagy az igazolvány számát!

A GYSEV pénztárakban megvásárolt bérletekkel kapcsolatos számlázási és visszaváltási ügyeket a vásárlás helyszínén lehet intézni.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading