Legjobb online kaszinó alkalmazás 2024

  1. Romi Szabalyzat: Szerencsejáték lehetővé teszi, hogy ezt oly módon, hogy vitathatatlanul jobb, mint bármely más.
  2. Roulette Társasjáték Játékszabály - A játék szimbólumok Vidám, rábukkannak Trump alá egy kopasz sas vagy Kim Jong-un, Vlagyimir Putyin minden ül mellette egy vadállat.
  3. Grim Muerto Letöltés Ingyen: A visszavonás December 3-án történt.

Online 5 tárcsás pörgetések

Kaparós Sorsjegyek Online
Tudta, hogy az online kaszinók jövedelmének több mint 70% - a online nyerőgépekből származik.
Ingyenes Online Kaszinós Játékok
Az ingyenes pörgetés funkció a játék ötödik orsóját is megdobja rengeteg arany rögökkel.
Ingyenes Online nyerőgépek, blackjack, rulett, videó póker, Bongo, keno az ebben az útmutatóban szereplő változatok közé tartoznak.

Legjobb nyerőgépek é bónusz blackjack és rulett

Ingyenes Online Kaszinós Játékok
Kim Vegas messze nem fukar a bónuszaival.
Ingyenes Bingó Játék Kaszinó
Ha ragaszkodsz ehhez a stratégiához, és felelősségteljesen játszol, akkor nagyszerű idő lesz az interneten.
Puttó Sorsolások

Minden ami Sopron

2024. 05. 29. Wednesday

Magdolna

SOPRON
Borult

Közélet

A figyelmetlenség megöl!

A GYSEV idén is csatlakozott „Nemzetközi Útátjáró Biztonsági Nap” rendezvényéhez.

ILCAD_Biztonsági_Nap_2021 GYSEV_fotó (Large)

A GYSEV Zrt. immár hat éve csatlakozott az Európai szintű ILCAD – Nemzetközi Útátjáró Biztonsági Nap elnevezésű rendezvényhez, melynek idei mottója: A figyelmetlenség megöl! (Distraction kills!) Azaz a vasúti átjáró veszélyes hely, azt megközelíteni fokozott óvatossággal szabad.

A vasúti átjáró kapcsolódási pont a közúti és a vasúti infrastruktúra között. Az ENSZ Európai Gazdasági Bizottság 1968. évi Közúti Közlekedési Egyezménye és a KRESZ szerint a vonatoknak elsőbbsége van, a közúthasználóknak és a gyalogosoknak pedig követniük kell a közlekedési táblák és a fényjelzések utasításait annak érdekében, hogy biztonságosan át tudjanak kelni és ezáltal védve legyenek bármilyen nem rendeltetésszerű használatra vagy helytelen viselkedésre visszavezethető elütéstől és attól, hogy esetleg veszélyeztessék a vonaton utazók, a vonatszemélyzet és mások biztonságát. A vasúti átjáró használata mindaddig biztonságos, amíg az azon átkelők azt megfelelően használják. Mindezek ellenére mindig számítani kell a veszélyre, a vonat és a közúti jármű ütközésének a következményei pedig drámaiak lehetnek. A globális áru- és személyforgalom – közúton és vasúton egyaránt – jelentősen növekedett az elmúlt évtizedekben, s ez megnövelte a vasúti átjárón való ütközés kockázatát is.

A vasúti átjáróban történt balesetek számának csökkentése miatt az idei évben a vasúttársaság munkatársai a rendőrséggel közösen egy soproni és egy szombathelyi vasúti átjáróban végeznek figyelemfelhívó ellenőrzéseket. Az akció keretében szóbeli tájékoztatással, kérdőívekkel, kiadványokkal és szórólapokkal hívták fel a közlekedők figyelmét a kulturált, felelősségtudatos közlekedésre. A határ közelsége mellett a külföldi – elsősorban az ausztriai – gépjármű vezetők által a vasúti átjárókban okozott magas baleseti szám miatt a két ország eltérő vasúti átjárók szabályainak különbségeit is érintette a rendezvény célja.

A „Nemzetközi Útátjáró Biztonsági Nap” elsődleges célja, hogy rámutasson a felelős, figyelmes és udvarias közlekedés fontosságára. A szervezők szerint a sokszor emberéleteket követelő tragédiák nagyobb odafigyeléssel, a közlekedési szabályok következetes betartásával elkerülhetők lennének.

A vasúti átjárókban a balesetek több tíz évre visszamenőleg szinte kizárólag a közúti járművezetők, gyalogosok, kerékpárosok figyelmetlenségéből következnek be, a vasúti járművekben komoly kárt, az utasainknak pedig komoly késés és ezzel türelmetlenséget okozva. A súlyos következménnyel járó tömegszerencsétlenségek elkerülése érdekében kiemelt figyelmet kell fordítani a vasúti átjárókban áthaladó autóbuszokra, a buszvezetők szabályszerű járművezetésére is.

A kampány keretében június 10-én, csütörtökön, két nagyvárosban két forgalmas vasúti átjáróhoz települtek ki a vasúttársaság és a rendőrség munkatársai. A helyszín kiválasztásakor elsődlegesen a nagy gépjármű, gyalogos és kerékpáros forgalmú vasúti átjárókon volt a hangsúly. A rendőrök a közúton közlekedőket ellenőrizték, a GYSEV közlekedésbiztonsági szakemberei szórólapokkal és szóbeli tájékoztatással hívják fel az átkelők figyelmét a kockázatokra.

Az akció keretein belül a vasúti szakértők vizsgálták a vasúti átjárók állapotát, a vágányok melletti területeket, a közúti útburkolat minőségét és a felfestéseket, a fénysorompó-jelzők, optikák épségét, jól láthatóságát, szennyezettségét. Emellett megfigyelik az áthaladó vonatokon az előírt jelzéseket és a vasúti kocsik ajtóinak zárt állapotát is.

A rendezvény egyik különlegessége volt, hogy a soproni Batsányi utcai vasúti átjáróban kb. 5 percre a vasúti szakemberek kikapcsolták a fénysorompó jelzéseit, így a sötét jelzés mellett a közlekedési szabályok betartása és betartatása volt a cél. Természetesen ebben az időszakban vasúti közlekedés nem volt, azonban ezzel kiemelt cél volt, hogy a közúton közlekedők a vasúti átjáró hibája esetén a gyakorlatban mennyire képesek alkalmazni a KRESZ vonatkozó előírásait.

A GYSEV Zrt. YOUTUBE csatornáján a magyarországi főbb vasúti átjárókat érintő közlekedési szabályok https://www.youtube.com/channel/UCkRLCbW_ET_YRC5-UmqKoRg internetes elérhetőségen bővebb információkat találhatnak.

A Nemzetközi Útátjáró Biztonsági Nap céljáról, és figyelemfelhívó kampányról bővebb tájékoztatást és érdekes tartalmakat az www.ilcad.org internetes portálon olvashatnak.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading