Poker kártya játékok ingyen

  1. Danger High Voltage Nyerőgép Játék: A nyerőgép vizuálisan vonzó grafikát és könnyen navigálható felületet jelenít meg.
  2. Putto Számok Friss Nyerőszámai Mai - Most olvassa el a Primal Wilderness áttekintésünket, kövesse ősi késztetéseit azáltal, hogy ezt a legjobb nyerőgépet játssza az ajánlott online kaszinókban.
  3. Aeterna Nyerőgép Játék: A kezdőlapról is regisztrálhat a fekete Regisztráció most gomb segítségével, amivel kezdtük.

A legjobb kaszinó nincs letét fogadási bónuszok

Lock It Link Night Life Nyerőgép Játék
A regisztrációs bónusz valószínűleg a legnagyobb jutalom, amelyet egy kaszinóból kap.
888 Kaszinó Részletes Leírás A Játékokról és Bónuszokról
A közelmúltban a Szolgáltató egy vadonatúj high-tech három tárcsás nyerőgépet hozott létre a játékplatformokon, amelyek közül sok egyedi bónuszjátékokkal és bónusz funkciókkal rendelkezik.
Azok számára, akik még soha nem fogadtak kaszinóban, fogadtak egy lóversenyre vagy helyet foglaltak egy pókerasztalnál, az online szerencsejátékok óriási változatossága és fejlett technológiája kissé ijesztőnek tűnhet.

Játékgépek ingyenes kaszinó nincs letét

Brave Cat Nyerőgép Játék
Az online kaszinó úgy döntött, hogy nem ragaszkodik egy maroknyi szolgáltatóhoz, de rengeteg nagyon különböző szoftvercéggel töltötte be weboldalát, az óriási trendrendezőktől (Betsoft, NetEnt) a viszonylag ismeretlen nevekig (Mancala, Greenjade).
Kaszinó Jatekok Ingyen
Ha bármilyen okból elolvasta ezt a cikket, és úgy döntött, hogy az egyik ilyen Playtech online kaszinó oldalak nem az Ön számára, azt javaslom, hogy van egy gondolni, hogy pontosan mi a döntő tényező, amit használ, hogy azonosítsa az ideális kaszinó.
Jackpot Számai

Minden ami Sopron

2024. 04. 18. Thursday

Andrea

SOPRON
Borult

Kultúra

2017 – Gyermekek éve a GYIK-ban

A gyermekek éve lesz  2017 a GYIK-ban, ami az eddigieknél jóval több gyermekprogramot jelent. 

Külsőségeiben is megújul a ház előtere, ahol a tematikus év kabalafigurája, Miki egér fogadja majd a kicsiket. Több mint öt éve vette át a korábbi Gyermek és Ifjúsági Központ (GYIK) üzemeltetését a várostól az egyetem felügyelete alá tartozó Universitas Fidelissima kft.  Azóta GYIK Rendezvényházként szervezik a programokat fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

“Az évforduló alkalmat adott arra, hogy értékeljük a ház munkáját, a programjaink sikerét” – mondta Orbán Júlia rendezvényigazgató. – “A statisztikáink alapján legtöbben a gyermekprogramjainkra érkeztek. A Lego kiállításra például napi 1500 jegy fogyott, az Alma együttessel pedig kétszer hétszáz fős koncertet szerveztünk.”

Lego (1)

“Ezért döntöttünk úgy, hogy 2017-et a Gyermekek évének nevezzük el, és a korábbiaknál jóval több nekik szóló programot szervezünk. Azért is fontos ez, mert a városban nincs olyan nagyobb hely, ahol színvonalas gyermekprogramokat lehet tartani. Nálunk egyszerre akár nyolcszáz gyermek is elfér, a rendezvényszervező kollégáim között pedig vannak végzős óvodapedagógusok, tehát a szakmai háttér is biztosított.”

Alma

Az igazgató példákat is sorolt a tervezett programokra. Vendégük lesz az Ametiszt Bábszínház, akik a Mazsola és Tádé, valamint a Rút kiskacsa című darabokat adják elő. A Csemete Bábszínház Matinéira is várják az érdeklődőket. A Hamupipőke, valamint a Róka Rudi kalandjai című mesejátékot a Tihanyi Vándorszínpad élőszereplős előadásában láthatják a kicsik. A Dumaszínház gyermekelőadásain a Piroska történetén  lehet majd szórakozni. Lesz Kaláka, Gryllus Vilmos koncert és Alma zenekar, bohócnap, Sarkady Sándor Versmondó Nap, játékfesztivál, Lego-,  madárkiállítás és sok minden egyéb is. A gyermekeknek külön műsorfüzetet készítenek, amelyben szerepelnek az éves gyermekprogramok, kifestővel és kedvezményekkel.

bohócnap

– “Ebben az évben gyermekbérletek adunk ki az éves programokra, az év végén pedig sorsolás lesz a legtöbb programot látogató gyermekek között. Külsőségeiben is megújul a ház előtere, ami gyermekbarát lesz. Úgy alakítjuk ki a környezetet, hogy minden gyermeknek érdemes legyen akár pár percre is betérni. Miki egér fogadja például a látogatókat és az előtérben lesz egy játszósarok is” – tette hozzá Orbán Júlia.

Gyeremekek éve tévének

Miki egér fogadja a gyermekeket az előtérben

 

Nyitórendezvény:

A Magyar Kultúra Napján, január 22-én indul a Gyermekek éve programsorozat, amikor  ingyenes Hamupipőke előadással várják a kicsiket. A házba betérőket sok más meglepetés is várja.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading