Minden ami Sopron

2019. 05. 25. szombat

Orbán

SOPRON
Borult
EURO
0

Közélet

Workshop-ajánló a hétvégére

Készíthetünk réz fülbevalót, ajándékokat és adventi kellékeket is a Felhőtáncolóban.

Szombaton és vasárnap három workshopot is tart a Felhőtáncoló Kreatív Műhely a Várkerületen. Elsőként szombaton 10 órától a Réz Fülbevaló Workshop kezdődik, ahol a fém megmunkálás izgalmas világával lehet megismerkedni. Egy kis kalapálás, csiszolás, forrasztás (segítséggel) után minden résztvevő gazdagabb lesz egy pár saját készítésű fülbevalóval és egy gyűrűvel vagy karkötővel. Ré(s)zletek az eseményben.

ajandekkeszworkshopfelhotancolo

Szombaton 15 órától karácsonyi ajándékkészítő foglalkozáson is részt vehetünk. Válogathatunk is az elkészíthető csecse-becsék között: lesz makramé nyaklánc vagy karkötő nyers kristályokkal és réz medálokkal, kristály gyöngykarkötő, rojtos táskadísz/kulcstartó bőrből, kalapált réz karkötő és gyűrű, valamint bohém fülbevaló rojtokkal és réz medálokkal ékesítve. A további részletek itt elérhetőek.

Vasárnap adventi kiegészítőket barkácsolhatnak a kisebbek a Felhőtáncolóban. 10 órától grincsfákat készíthetnek Kissné Simonyi Rita segítségével, 14 órától pedig adventi koszorúkat. A részvételi díj az elkészített fák vagy koszorúk számától függ, egy-egy barkácsolásra a segítő családi kezek ingyenesen becsatlakozhatnak. Minden információ itt található.

Minden esetben szükséges az előzetes regisztráció, a korlátozott helyek miatt érdemes minél előbb jelentkezni!

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading