Minden ami Sopron

2020. 08. 09. vasárnap

Emőd

SOPRON
Borult

Sport

Veretlenül lett bajnok a Sopron Basket!

13-szoros Magyar Bajnok, 8-szoros Magyar Kupa győztes, Ronchetti Kupa-győztes, 2-szeres Euroliga negyedik helyezett és egyszeres Euroliga ezüstérmes a soproni kosárcsapat!

Csütörtök este hazai pályán fogadta a bajnoki döntőben a Sopron Basket az Aluinvent DVTK Miskolc csapatát, ez már a harmadik ütközet volt a három győzelemig tartó párharcban. A Sopron 2-0-s vezetéssel joggal bízhatott a győzelemben, az idei teljesítményével eddig senki nem tudta felvenni a harcot. Bajnokesélyeshez méltón kezdett a Sopron, simán állva hagyta a rajtnál a miskolciakat, akik még bíztak egy csodában. A 22-7-es első negyed nem sok jóval kecsegtetett számukra. A folytatásban viszont szigorított a védekezésén a Miskolc is, a félidőben 31-21-re vezetett a Sopron.

27131_bajnokcsapatfotokicsi

A folytatásban újra belelendült a Sopron, a harmadik negyedben újra bő tízpontot vertek a vendéglátók a hazaiakra, akik viszont nem adták fel. A végén még próbáltak zárkózni a miskolciak, ám a Sopron mindig tudott egyet újítani és ezzel 67-53-re győzték le a piros mezes, jól küzdő DVTK-t.

A Sopron másodszor volt képes veretlenül bajnokságot nyerni, ráadásul viszontagságos helyzetben, Győrben, 400 soproni szurkoló kíséretében is elhódították a Magyar Kupát, és az Euroligában újra bejutott a Final Fourba.

További részletek, nyilatkozatok a klub oldalán.

 


 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading