Minden ami Sopron

2020. 09. 22. kedd

Móric

SOPRON
Borult

Sport

Vasárnap újra: Szent Patrik jótékonysági futás

Jótékonykodás, meglepetés produkció, futás és séta, érdemes lesz ott lenni!

Március 24-én, vasárnap ismét jótékonysági futást rendez a soproni Paddy Sportegyesület. A szervezők az esemény bevételét három súlyosan sérült soproni fiatal és családja részére ajánlják fel. A futók 5,6 kilométeres távot teljesítenek a belvárosban, ezen kívül egy két és fél kilométeres sétával is várják a mozogni vágyókat. – Érdemes már reggel 9-kor érkezni, akkor kezdődik a regisztráció, 10 órakor lesz egy meglepetés produkció, 10.40-től pedig közös, zenés bemelegítés – mondta el Dunaveczky András szervező. A futók és a gyaloglók közös rajtja 11 órakor indul. A sportolókat frissítéssel, befutó éremmel és a futás után zsíros kenyérrel is várják majd. A nevezési díj nincs meghatározva, mindenki annyit tesz az adomány ládákba, amennyit szeretne.

Szent Patrik 3
A helyi Rotary Clubbal közösen szervezett eseményt egy egészségnap is színesíti, ahol lesznek bemutatók és egészségmegőrző programok. – Kiemelném az Országos Mentőszolgálat újraélesztési bemutatóját, de lesz közös zumba és okostányér előadás is a helyes táplálkozásról – mondta el dr. Fábián Attila, a Rotary Club Sopron elnöke, aki hozzátette, hogy ezen a napon véradás is várja az önzetlen segítőket a Szent Orsolya-iskola egyik első emeleti termében 9 és 12 óra között.


Fontos információ, hogy a futásra és a gyaloglásra vasárnap 9-től 10.30-ig lehet nevezni a helyszínen, a Szent Orsolya-iskola Széchenyi tér felőli udvarán található versenyközpontban. A szervezők kiemelték, hogy a jótékonysági megmozdulás nem egy verseny és várják a kezdők és a régóta sportolók jelentkezését is.

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading