Minden ami Sopron

2020. 07. 09. csütörtök

Lukrécia

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Városunk sportolóit díjazták

Szombaton tartották a 31. Városi Sportgálát, melyen a tavalyi esztendő kiemelkedő eredményeit elért soproni sportolókat és edzőiket köszöntötték.

Fotó: Mészáros Márk

Fotó: Mészáros Márk

A Novomatic Arénában megrendezett, közel két órás gálán, melyen fellépett az énekes, Deniz, illetve a Dirty Dance táncosai, telt ház előtt vehették át a díjakat a sikeres sportolók, csapatok és edzők, akiknek ezúton is gratulálunk és további sportsikereket kívánunk!

Díjazottak listája (PDF)

Fotó: Mészáros Márk

Fotó: Mészáros Márk

Fotó: Mészáros Márk

Fotó: Mészáros Márk

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading