Minden ami Sopron

2020. 06. 04. csütörtök

Bulcsú

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Váratlan vereség az Euroliga nyitányon

80-74 arányban legyőzte a Sopron Basket csapatát a francia Flammes Carolo Basket az Euroliga első fordulójában.

A soproni lányok szombaton a bajnoki ezüstérmes Szekszárd vendégeként javíthatnak, majd november 1-én hazai pályán az Euroligában is, már hazai pályán, a görög Olympiacos ellen.

Flammes Carolo Basket – Sopron Basket 80-74 (21-18, 14-20, 27-16, 18-20)
Charleville-Méziéres

Flammes Carolo Basket: Bouderra 2, Casas 18, Lewis 15/9, Hruscakova 18, Peters 19/3 Cs.: Chevagueon 5/3, Paget 3/3, Filip -, Mosengo Masa –
Sopron Basket: Fegyverneky 2, Turner 13/3, Crvendakic 8, Dupree 10, Zahui 13/3 Cs.: Salvadores 12, Dubei 8/6, Határ 8

Roberto Iniguez (vezetőedző): Üdv az Euroligában! Az alapszakasz vége messze van, ez egy mérkőzés volt csupán, de csalódott vagyok, mert nem voltunk kellőképpen koncentráltak, és ha ez látszik egy csapaton, az az edző hibája. Sokat beszéltünk a tavalyi évről, és meg kell értenünk, hogy az energiánk, a fegyelmezettségünk, a szellemiségünk nélkül, ami minket jellemzett, senkik vagyunk. Remélem, hogy ez a mérkőzés segít abban, hogy megértsük kik vagyunk, és mit kell tennünk.

Fegyverneky Zsófia: Sajnos nem úgy játszottunk a mai meccsen, ahogy szerettünk volna. Az elejétől fogva nem úgy védekeztünk ahogy megbeszéltük, és ezzel elvesztettük a mérkőzés ritmusát. Sok volt az eladott labda is, ennyivel nem lehet nyerni Franciaországban. Tudjuk, mit hibáztunk, sajnos ma ennyivel jobb volt ez a csapat. Ki kell javítanunk a hibákat, mert minden egyes rossz mozdulatunkat megbüntették. Koncentrálunk kell a következő mérkőzésre, rendbe kell tenni a dolgokat!MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Bejár a munkahelyére a vészhelyzet idején?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading