Minden ami Sopron

2020. 07. 04. szombat

Ulrik

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Túrával és futással búcsúztak az ősztől

Közel százan vettek részt a jó hangulatú őszi túrán és közös futáson.

paddykarolykilato3

Vasárnap egy kis mozgásra invitálta a soproniakat a Paddy Sportegyesület. A Hova Tovább Alapítvány és a Lions Klub Sopron segítségével a gyengénlátók soproni csoportjából is érkeztek a túrára, és a korábbi Szent Patrik-napi futás alkalmával támogatott családok közül is többen jelen voltak. A távot több kerekesszékes és segítője is teljesítette. Szép számmal jelentek meg a Soproni Postás Természetjáró Szakosztályának tagjai is, akik segítettek a túra vezetésében!

Az Erzsébet-kerti Zenepavilontól a Károly-kilátóig, és vissza megtett táv végén mindenkinek jól esett a szervezők által biztosított pogácsa és a frissítők.

paddykarolykilato2

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading