Minden ami Sopron

2023. 09. 25. hétfő

Eufrozina

SOPRON
Borult

Sport

Szerb válogatottal erősít az UNIQA SOPRON

Az Euroliga alapszakaszának hajrájához érkezve megerősítette keretét a soproni klub.

Forrás: www.fiba.com

Forrás: www.fiba.com

Remek szezont fut az UNIQA SOPRON női kosárlabda csapata a legrangosabb európai kupa sorozatban, az Euroligában. Svéd válogatottjuk, Binta Drammeh súlyos sérülése óta azonban eggyel csökkent a variációs lehetőségek száma a nemzetközi porondon, melyet láthatóan megérzett a csapat az elmúlt egy hónapban. A továbbjutási esélyek azonban még nem szálltak el, ezért a klub vezetése a 195 cm magas szerb center, Tijana Ajdukovic leigazolása mellett döntött.

Tizenkilencre lapot húzunk – vág bele az igazolás hátterének megvilágításába Török Zoltán ügyvezető a klub honlapjának adott nyilatkozatában. – Hogy miért? Csapatunk az Euroligában rendkívüli erőfeszítéseket tesz, de szemmel láthatóan nem bírja erővel. Kevesen vagyunk. Elfogyott a Binta Drammeh serüléséig kiharcolt stabil előnyünk a csoportból való továbbjutásért folyó harcban. Tijana Ajdukovic ezért érkezik. Bizonyos szerepeket újra kell gondolnia a szakmai stábunknak, azt követően derül ki, hogy ez a lépés mennyire volt sikeres. Egy bizonyos: még nem adtuk fel a továbbjutási álmainkat!

A legutóbb a török Botas együttesét erősítő, 25 éves szerb Európa-bajnok péntek délután érkezik Sopronba, és remélhetőleg a szerdai, salamancai mérkőzésen már bevethető lesz.

Forrás: www.wb-sopron.comMIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading