Minden ami Sopron

2020. 06. 04. csütörtök

Bulcsú

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Soproni éremeső a shotokan karate OB-n

A Soproni Rendészeti Sportegyesület versenyzői tíz érmet hoztak haza az idei országos bajnokságról.

Április 6-án Ercsiben rendezték meg az SKI (Shotokan Karate-do International Federation) Magyarországi Szövetségének idei országos bajnokságát, ahol a közel háromszáz fős mezőnyben a Soproni Rendészeti Sport Egyesület (SRSE) kilenc fős csapattal vett részt Pirger Attila vezetőedző irányításával.

„Csapatunk célja az volt, hogy a már rutinosnak számító versenyzők az itt szerzett tapasztalataikkal tovább építhessék sportkarrierjüket, illetve azok az egyesületi tagok, akik ezidáig még nem vettek részt versenyeken pozitív élményekkel térjenek haza, ezáltal kedvet kapjanak a további megmérettetésekhez” – mondta el Pirger Attila.

csapat kata

Az SRSE versenyzőinek idei teljesítménye alapján várható volt, hogy néhányan éremmel a nyakukban térnek majd haza, de a meglehetősen hosszúra nyúlt versenynap messze felülmúlta a csapatvezetés előzetes elvárásait. Minden csapattag helyezett lett a versenyen:

Csigó Patrik – kata (formagyakorlat) – 1. hely

Tama Zétény – kata – 1. hely

Taschner Emma – kumite (küzdelem) – 1. hely, kata – 4. hely

Kiss András – kata – 2. hely

Kiss Flóra – kata – 2. hely

Kiss Gréta – kata – 2. hely, kumite – 3. hely

Tama Kenéz – kata – 3. hely, kumite – 3. hely

Bátorfi Dóra – kata – 4. hely

Kiss Benedek András – kata 4. hely

Fiú csapat (kata) – 2. hely

Lány csapat (kata) – 4. hely.

„A munka tovább folytatódik, hiszen ősszel a csapatunk Ciprusra utazik, ahol a JSKA (Japan Shotokan Karate Association) Karate Szövetség Európa Bajnokságán veszünk majd részt Limassolban” – zárta szavait a vezetőedző.

Két évvel ezelőtt városunk, Sopron adott otthon a JSKA Shotokan Karate Európa Bajnokságnak. Akkor a hazai csapat hat arany-, nyolc ezüst- és hét bronzérmet szerzett.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Bejár a munkahelyére a vészhelyzet idején?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading