Minden ami Sopron

2020. 08. 05. szerda

Krisztina

SOPRON
Borult

Sport

Sopron – Prága 1-1

Utolsó két felkészülési mérkőzését a tavalyi Euroliga bronzérmes Prága ellen játszotta a Sopron Basket, mindkét csapat nyert.

Szerdán és csütörtökön is pályára lépett a Sopron Basket, méghozza az előszezon legerősebb ellenfele ellen. Előbb a Krasznai Ferenc Emlékmérkőzés keretében játszottak a csapatok, ahol rossz kezdés után sikerült felzárkózni, a félidőre pedig már  4 pontos soproni előnyt láthatott a nézőközönség. Izgalmas második félidő következett, ahol az utolsó pillanatig sikerült nyílttá tenni a csatát, ám végül 3 ponttal, 60-63-ra a vendégek győzedelmeskedtek. Az emlékmérkőzés legjobb játékosának a soproni közönségkedvencet, Jelena Brooksot választották.

DSC_8200

A csütörtöki találkozót kora délután rendezték meg, itt már érezhetően koncentráltak Gáspár Dávid tanítványai arra, hogy kijavítsák az előző napi hibákat. Az első tízperc most szorosan alakult, a másodikban pedig megint rákapcsolt a Sopron, 42-36-nál jött a térfélcsere. Kiegyenlített harmadik negyed következett ismét, ám a hajrát most jobban bírta a Sopron Basket, így sikerült visszavágni az előző napi vereségért, 77-67-re.

A női bajnokság szeptember 28-án indul, akkor Budapesten játszik a Sopron, az első hazai bajnoki október 5-én 18 órakor lesz, de a klub már kora délutántól várja az érdeklődőket programokkal. A belépés ingyenes lesz.

 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading