Minden ami Sopron

2020. 11. 30. hétfő

András, Andor

SOPRON
Borult

Sport

Sopron – Prága 1-1

Utolsó két felkészülési mérkőzését a tavalyi Euroliga bronzérmes Prága ellen játszotta a Sopron Basket, mindkét csapat nyert.

Szerdán és csütörtökön is pályára lépett a Sopron Basket, méghozza az előszezon legerősebb ellenfele ellen. Előbb a Krasznai Ferenc Emlékmérkőzés keretében játszottak a csapatok, ahol rossz kezdés után sikerült felzárkózni, a félidőre pedig már  4 pontos soproni előnyt láthatott a nézőközönség. Izgalmas második félidő következett, ahol az utolsó pillanatig sikerült nyílttá tenni a csatát, ám végül 3 ponttal, 60-63-ra a vendégek győzedelmeskedtek. Az emlékmérkőzés legjobb játékosának a soproni közönségkedvencet, Jelena Brooksot választották.

DSC_8200

A csütörtöki találkozót kora délután rendezték meg, itt már érezhetően koncentráltak Gáspár Dávid tanítványai arra, hogy kijavítsák az előző napi hibákat. Az első tízperc most szorosan alakult, a másodikban pedig megint rákapcsolt a Sopron, 42-36-nál jött a térfélcsere. Kiegyenlített harmadik negyed következett ismét, ám a hajrát most jobban bírta a Sopron Basket, így sikerült visszavágni az előző napi vereségért, 77-67-re.

A női bajnokság szeptember 28-án indul, akkor Budapesten játszik a Sopron, az első hazai bajnoki október 5-én 18 órakor lesz, de a klub már kora délutántól várja az érdeklődőket programokkal. A belépés ingyenes lesz.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading