Minden ami Sopron

2020. 10. 30. péntek

Alfonz

SOPRON
Borult

Sport

Sopron – Miskolc 1-0

A női kosárlabda bajnoki döntőjében vezetést szerzett a Sopron Basket.

Három győzelmet kell szerezni a fináléban ahhoz, hogy bajnok lehessen a női kosárlabdában egy csapat. Az idei szezon hajrájában a Sopron Basket megszerezte az elsőt péntek este a Novomatic Arénában.

Jó kezdéssel alapozta meg a győzelmet a hazai csapat, pár perc után már 10 ponttal vezettek. A bajnoki döntőben azonban már fáradt játékosok hajtanak, aminek sokkal hullámzóbb játék a végeredménye, így nem is nőtt nagyon tovább a különbség, inkább a DVTK Miskolc kezdett el zárkózni. A 18-13-as első negyed után apránként nőtt a különbség a két csapat között, a félidőre már 35-24-es előnybe került a Sopron.

27108_soprondvtk5

Fotó: www.wb-sopron.com

 

Meglógni a fordulás után sem tudott a zöld-sárga csapat, de biztosan tartotta az előnyét, még akkor is, amikor talán a kelleténél több játékvezetői ítélet tördelte meg a játék ritmusát, így nem is tudta a megszokott iramát produkálni Roberto Iniguez csapata. Bár a hajrában már húsz pont környékére is nőtt az előny, a végére kiengedtek a hazaiak, ezzel együtt is magabiztos győzelemmel sikerült kezdeni a bajnoki döntőt.

Sopron Basket – Aluinvent DVTK Miskolc 74-60

A folytatás minden bizonnyal nehezebb lesz, hétfőn 18:30-tól Miskolcon dobják fel a labdát, ahol garantáltan pokoli hangulatban kell majd helytállni.

További részletek, nyilatkozatok a klub oldalán.


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading