Minden ami Sopron

2020. 07. 14. kedd

&Őrs

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

SKC: a rossz kezdés megpecsételte a meccset

A férfi kosárlabda NBI-ben a Paksot fogadta a Sopron KC, a hosszú kihagyás nem tett jót a soproniaknak.

Forrás: www.sakc.hu

Forrás: www.sakc.hu

Szerda este mindkét soproni kosárlabda klub pályára lépett. A hölgyek török Euroliga-diadaláról már itt írtunk, a férfiak hazai pályán tértek vissza a hosszas pihenő után a Paks ellen.

Nem indult jól a mérkőzés, az első negyedben szinte nem is védekeztek Sabáli Balázs tanítványai. Miközben 17 pontot dobtak, 32-t kaptak, ekkora hátrányból pedig – ha nem is lehetetlen – elég nehéz visszatérni a nagy önbizalommal játszó vendégek ellen. A második felvonást némileg akaratosabban kezdte az SKC, de két triplával hamar lehűtötte a srácokat Tarrant a Paksból. Ismét a vendégek uralták a játékot, bár a negyed hajrájában 11-4-es futással ismét 20 ponton belülre került a Sopron (35-52).

A nagyszünet után koncentráltabban, erősebben tért vissza a pályára a Sabáli-legénység. Megindult a védekezés is, és apránként elkezdett olvadni a paksiak előnye, a negyed hajrájához közeledve már csak 8 ponttal jártak előrébb. Kár a végéért, egy 8-2-vel ismét meglépett az ellenfél. A záró etapban már ekkora fellángolása nem volt az SKC-nak, de nem is szakadt le nagyon, tíz pont körül mozgott a hátrány, “lőtávolban” voltak a fiúk. A paksiak azonban mindenre tudtak válaszolni, így megmaradt a különbség, 12-vel nyert az Atomerőmű Sopronban: 87-99.

További részletek a klub oldalán.

 

 


 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading