Minden ami Sopron

2019. 11. 12. kedd

Jónás, Renátó

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

SKC: a rossz kezdés megpecsételte a meccset

A férfi kosárlabda NBI-ben a Paksot fogadta a Sopron KC, a hosszú kihagyás nem tett jót a soproniaknak.

Forrás: www.sakc.hu

Forrás: www.sakc.hu

Szerda este mindkét soproni kosárlabda klub pályára lépett. A hölgyek török Euroliga-diadaláról már itt írtunk, a férfiak hazai pályán tértek vissza a hosszas pihenő után a Paks ellen.

Nem indult jól a mérkőzés, az első negyedben szinte nem is védekeztek Sabáli Balázs tanítványai. Miközben 17 pontot dobtak, 32-t kaptak, ekkora hátrányból pedig – ha nem is lehetetlen – elég nehéz visszatérni a nagy önbizalommal játszó vendégek ellen. A második felvonást némileg akaratosabban kezdte az SKC, de két triplával hamar lehűtötte a srácokat Tarrant a Paksból. Ismét a vendégek uralták a játékot, bár a negyed hajrájában 11-4-es futással ismét 20 ponton belülre került a Sopron (35-52).

A nagyszünet után koncentráltabban, erősebben tért vissza a pályára a Sabáli-legénység. Megindult a védekezés is, és apránként elkezdett olvadni a paksiak előnye, a negyed hajrájához közeledve már csak 8 ponttal jártak előrébb. Kár a végéért, egy 8-2-vel ismét meglépett az ellenfél. A záró etapban már ekkora fellángolása nem volt az SKC-nak, de nem is szakadt le nagyon, tíz pont körül mozgott a hátrány, “lőtávolban” voltak a fiúk. A paksiak azonban mindenre tudtak válaszolni, így megmaradt a különbség, 12-vel nyert az Atomerőmű Sopronban: 87-99.

További részletek a klub oldalán.

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading