Minden ami Sopron

2019. 11. 12. kedd

Jónás, Renátó

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

SKC: 1/11

A Pécs is nagy különbséggel nyert Sopronban, nincs jó helyzetben a férfi kosárcsapat.

Nem csak az idei formája rossz a Sopron KC férfi kosárcsapatnak, de mostanában a sérülések miatt is egyre kevesebb bevethető játékosa maradt Sabáli Balázsnak. Ennek ellenére céljuk egyértelműen az volt, hogy az év utolsó mérkőzésén hazai pályán egy előremutató játékkal rukkoljanak elő.

Hullámzó első negyed alakult ki, már 9-17-re is vezetett a Pécs, de az utolsó percekben a Sopron megrázta magát, és 19-19-es egállal zárta az első tízpercet. A második felvonásban viszont elkezdte érvényesíteni akaratát a pécsi csapat, bár sokáig tapadt az SKC, sőt, úgy nézett ki, a félidő is szoros lesz. Nem jött be, ezúttal a Pécs nyomta meg a negyed végét: 35-42.

A fordulás után sem tört meg annyira a vendég csapat, hogy komoly esélye nyíljon a Sopronnak. Kezdett nyílni az olló, már 10 pont fölött állandósult a Pécs előnye, bár a végén visszaküzdötte magát 50-60-ra az SKC. Az utolsó negyedben viszont már érezhetően nem volt annyi a hazaiakban, hogy egy utolsó nagy rohamot indítsanak, így könnyed, 60-76-os győzelmet ünnepelhetett a PVSK a soproni csarnokban.

Ezzel az SKC 1 győzelem mellett 11 vereséget gyűjtött össze, a tabella utolsó helyén állva már 2 győzelemnyi a hátrányuk.

 

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading