Minden ami Sopron

2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya

SOPRON
Borult

Sport

SKC: 1/11

A Pécs is nagy különbséggel nyert Sopronban, nincs jó helyzetben a férfi kosárcsapat.

Nem csak az idei formája rossz a Sopron KC férfi kosárcsapatnak, de mostanában a sérülések miatt is egyre kevesebb bevethető játékosa maradt Sabáli Balázsnak. Ennek ellenére céljuk egyértelműen az volt, hogy az év utolsó mérkőzésén hazai pályán egy előremutató játékkal rukkoljanak elő.

Hullámzó első negyed alakult ki, már 9-17-re is vezetett a Pécs, de az utolsó percekben a Sopron megrázta magát, és 19-19-es egállal zárta az első tízpercet. A második felvonásban viszont elkezdte érvényesíteni akaratát a pécsi csapat, bár sokáig tapadt az SKC, sőt, úgy nézett ki, a félidő is szoros lesz. Nem jött be, ezúttal a Pécs nyomta meg a negyed végét: 35-42.

A fordulás után sem tört meg annyira a vendég csapat, hogy komoly esélye nyíljon a Sopronnak. Kezdett nyílni az olló, már 10 pont fölött állandósult a Pécs előnye, bár a végén visszaküzdötte magát 50-60-ra az SKC. Az utolsó negyedben viszont már érezhetően nem volt annyi a hazaiakban, hogy egy utolsó nagy rohamot indítsanak, így könnyed, 60-76-os győzelmet ünnepelhetett a PVSK a soproni csarnokban.

Ezzel az SKC 1 győzelem mellett 11 vereséget gyűjtött össze, a tabella utolsó helyén állva már 2 győzelemnyi a hátrányuk.

 

 

 


 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading