Minden ami Sopron

2018. 11. 17. szombat

Hortenzia, Gergő

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Simán hozta a negyedik Euroliga-győzelmét a Sopron Basket

Szerda este az addig nyeretlen belgákat verte, így továbbra is az Euroliga élmezőnyében áll a Sopron.

Jó kezdéssel alapozta meg a győzelmet a Sopron Basket, már az első negyedben tíz pont fölé nőtt az előny a Castors Braine csapatával szemben. A 27-16-os első negyed után még egy lapáttal rátettek Roberto Iniguez tanítványai, és 5 percig nem engedtek pontot szerezni a vendégeknek. A félidőben 45-27 volt az állás.

A második félidőben már nem volt akkora fölényben a Sopron, de a vendégek sem tudtak közelebb férkőzni. A lányok gondoskodtak arról, hogy már ne kelljen izgulni a mérkőzés során, így egy szép, magabiztos győzelemmel zárták a szerdát: 83-59.

Folytatás vasárnap Szekszárdon, a tavalyi bajnoki döntős ellenfél otthonában, majd egy hét múlva újra Sopronban, a Prága ellen szerepel a csapat.

eredmeny_sopron_castors

SOPRON BASKET – CASTORS BRAINE 83-59

Roberto Iniguez: Köszönöm az őszinte gratulációját ellenfelünknek, és sok sikert kívánok nekik a jövőre nézve! Nagyon örülök az első félidőnknek, de nagyon csalódott vagyok a második félidei játékunk miatt! Lehet, hogy sokan azt gondolják rólam, hogy őrült vagyok, amiért annyit kiabálok a pálya mellett még nagy előnynél is, de nekünk az a dolgunk hogy kiszolgáljuk a szurkolókat 40 percen keresztül. Ez profi csapat, ahol mindenkitől elvárom, hogy azt játssza amit kérek, teljesen mindegy hány éves! Csak akkor leszek elégedett, ha mindenki azt teszi a pályán, amit kérek! Ha nem foglalkoznék ezzel és most teljesen elégedett lennék, akkor becsapnám magam.

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Október 26-án, 13 órakor nyit a Soproni Műjégpálya. Ön is szeret korcsolyázni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading