Minden ami Sopron

2020. 11. 24. kedd

Emma

SOPRON
Borult

Sport

Sikeres hétvégét zártak az asztaliteniszezők

Fárasztó hétvége várt az Extra Ligásokra, és ahogy várható volt, a vasárnapi nap folyamán igazi rangadóra került sor a Győr csapata ellen.

Szombaton Budapestre utaztak a fiúk, ahol a BVSC csapata fogadta őket, mely csapat egy nappal korábban verte meg a sokszoros bajnok Celldömölk csapatát is. Meglepetés nem született a mérkőzésen, Katona Gergelynek volt esélye egy mérkőzés nyerésére, azonban András a döntő szettben, ha egy kicsivel is, de jobbnak bizonyult. A mérkőzés 7-0-val végződött a BVSC javára.

A vasárnapi nap bírt igazán jelentőséggel, hiszen a nagy rivális Győri Elektromos csapat ellen indultak a soproniak. A várakozásoknak megfelelően igazi rangadóra került sor, amely egy 5-5-ös döntetlennel végződött. Katona Gergely végig kimagasló játékot nyújtva nyerte meg mindhárom meccsét, fejben is kiegyensúlyozott teljesítményt mutatva! Emellett 4-4-es állásnál Markó András is magabiztosan húzta be az utolsó mérkőzését Stanitz ellenében, mely kulcsfontosságú volt. 5-4-es vezetésnél pedig Kramarics csapott össze a már jól ismert védekező stílusú Béressel, aki ellen óriási csatát vívva döntőszettben 11-9-re kapott ki, azonban Gergő is mindent megtett a győzelemért!

A kiesés szempontjából a Győr elleni döntetlen egyértelműen előnyös a csapat számára, egyre valószínűbb, hogy a soproniaknak lehetősége lesz a szeptemberi szezontól is Magyarország legmagasabb ligájában megkezdeni a bajnokságot!

A következő mérkőzés április 15-én kerül megrendezésre, melyre a jelenleg második helyen álló PTE PEAC csapata érkezik. A Liga legjobb játékosai között tartják számon a csapat tagjait, magas szintű játékra számíthatunk. A mérkőzés időpontja 11 óra.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading