Minden ami Sopron

2018. 11. 17. szombat

Hortenzia, Gergő

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Sabáli Balázs ismét az SKC-nál

Az egykori vezetőedző keze alá kerülnek a Soproni Sportiskolától érkező tehetségek.

ssijunior

Dr. Szekeres Csaba, a Soproni Sportiskola Egyesület elnöke a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a korosztályból kiöregedő, az U18-as országos döntőn ezüstérmet szerző sportiskolás gárda kulcsjátékosai felkerülnek az SKC felnőtt keretéhez, illetve elindulnak az NB1 B csoportjában, ahol Sabáli Balázs fogja vezényeli a tehetségekre épülő gárdát. A fiatalok az idei szezonban az U18-as bajnokság mellett a SMAFC csapatában is edződtek, Meszlényi Róbert vezetése alatt.

A korosztályos EB-re készülő válogatott bő keretében is helyet kapott Werner Viktor, Füzi Róbert, Németh Márk, Papp Barna, Polgárdy Ádám és a még jövőre is utánpótlás korú Rátvay Balázs amatőr szerződéssel kerül fel az SKC felnőtt együtteséhez. Meszlényi fő feladata a következő évadban a sportiskolánál a szintén nagyon tehetséges és sokra hivatott U16-os gárda irányítása lesz.

A Sopron KC ügyvezetője, Pojbics Szabolcs kiemelte, hogy a másodosztályban induló U23-as együttes játékosai Sabáli Balázs irányításával készülnek, s a tervek szerint közülük két-három fiatal az első csapattal edzeni fog. A tervek között szerepel még egy fiatal magas kosaras szerződtetése.

Részletek a Sopron KC weboldalán.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Október 26-án, 13 órakor nyit a Soproni Műjégpálya. Ön is szeret korcsolyázni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
4fok
loading