Minden ami Sopron

2021. 10. 21. csütörtök

Orsolya

SOPRON
Borult

Sport

Ötgólos meccsen kapott ki az SVSE Győrben

Már a 4. percben vezetett az SVSE, de a hazaiak a végén jobban játszottak.

svselogoGyőrbe látogatott a labdarúgó NB2 vasárnapi játéknapján a Soproni VSE. Négy perc után megszerezte a vezetést Kitl Krisztián jóvoltából a Sopron, majd egy jó tíz perccel később a hazaiak egyenlítettek is. A félidő előtt már a vezetést is magához ragadta az ETO, de a térfélcsere után Sifter Tamás is gól rúgott a megyei riválisnak. Az utolsó szó azonban ismét a hazaiaké volt, akik így 3-2-re győzedelmeskedtek.

MESTERMÉRLEG

Szentes Lázár (WKW ETO FC Győr): – Első köszönetünk a kilátogató ultráknak szól – már régóta hiányoltuk őket. Másodsorban az öt gólnak köszönhetően nevezhetjük a találkozót labdarúgó-mérkőzésnek.

 

Bekő Balázs (Soproni VSE): – Jó meccset játszottunk, voltak lehetőségeink a döntetlen elérésére is. Felelőtlenség és butaság lenne, ha a soproni futballt a legalsó osztályból kellene újraépíteni.

 

Forrás: SVSE.hu


 • Európai sporthét rendezvények

  A Shotokan Tigrisek SE szervezésében megmozgathatjuk magunkat az elkövetkező időszakban is. Szeptember 25-én szombaton a 8. Három a Károly terepfutó verseny a Kalandpark parkolójából indul. A 10 kilométeres egyéni és váltó, 21 kilométeres egyéni és 2.7 kilométeres gyerekfutam mellett idén a Magyar Kutyás Akadályfutás Sport Egyesülettel közös szervezésben 6 kilométeres kutyás futás versenyszám is lesz. […]

 • Hetvenhét fiatal sportolót támogat a MOL Alapítvány 2021-ben

  Városunkból a MOL Tehetségtámogató Sport pályázat győztesei: Sáli Barnabás fallabdázó és Szabó Szebasztián íjász.

 • Éremeső a szinkronúszóknál

  8 éremmel tértek haza a soproni szinkronúszók a nemzetközi versenyről.

 • 100 év, 100 km

  Idén 100 éve, hogy Sopronban és környékén megtartott népszavazáson a lakosság többsége a Magyarországhoz tartozás mellett döntött.

 • Soproni harmadik hely a szinronúszó OB-n

  Sikeresen mutatkoztak be a SYNCHRO SOPRON SE versenyzői az év első szövetségi versenyén.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading