Minden ami Sopron

2020. 10. 20. kedd

Vendel

SOPRON
Borult

Sport

Nyolcadszor Kupagyőztes a Sopron Basket!

Nincs azonban megállás, sőt, kedden kezdődik a klub számára még fontosabb Euroliga negyeddöntő, Sopronban!

Soproni szempontból a lehető legrosszabb időpontban rendezték meg a női kosárlabda kupadöntőjét, hiszen kedden már az Euroligában kell helytállnia a Sopron Basketnek. Ennek ellenére szép győzelemmel kezdett csütörtökön a Sopron Győrben a házigazda ellen, remekül forgatta csapatát Roberto Iniguez vezetőedző.

UNI Győr – Sopron Basket 55-69

Péntek este már nehezebb feladat várt a lányokra, a DVTK Miskolc próbált meglepetést okozni, és elütni mieinket a kupa döntőjétől. Küzdős meccsen hozta végül a győzelmet a Sopron.

Sopron Basket – Aluinvent DVTK 72-51

Nõi kosárlabda Magyar Kupa - Sopron Basket-Atomerõmû KSC Sze

Fotó: MTI/Krizsán Csaba

 

A tavalyi Kupagyőztes KSC Szekszárd a másik ágon volt megállíthatatlan, így megismétlődött a tavalyi döntő. Remek hangulat uralkodott a győri csarnokban, rengeteg szurkoló utazott át a megyeszékhelyre. Ezúttal azonban sokkal jobban kezdett a Sopron, az első negyed végén már 20-11 volt az állás. Nőtt a különbség, a félidőben 39-27 volt az állás. Fordulás után egy darabig beállt a különbség, de a negyed végére egészen megnyugtató előnybe került a Sopron: 57-39. A Szekszárd azonban nem adta fel, és folyamatosan nyomás alatt tartotta a zöld mezeseket. A végén tíz pont körüli soproni előnynél már csak a folyamatos fault-okkal tartotta életben győzelmi reményét a kék csapat, de nem remegett meg a Sopron:

Sopron Basket – KSC Szekszárd 81-72

Folytatás kedden a Novomatic Arénában a szezon eddigi legfontosabb mérkőzésén, ahol a francia Bourges Basket lesz az ellenfél az Euroliga negyeddöntőjében – nagy mérkőzés várható!

Részletek ide kattintva!


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading