Minden ami Sopron

2020. 07. 04. szombat

Ulrik

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Nyolc között az SKC

A középszakasz utolsó fordulójában győzött a Zalaegerszeg otthonában, így nyolc közé jutott az SKC a férfi kosárlabda bajnokságban.

Zalakerámia ZTE KK – Sopron KC 80-89 (15-31, 20-21, 22-13, 23-24)
Zalaegerszeg

ZTE: Ware 10/6, Thompson 14, Bellot-Green 2, Szabó 16/3, Bagó 9 Cs.: Durázi 13, Doktor 13/12, Kis R 3/3, Gulyás -, Farkas –
SKC: Molnár -, Lemar 22/6, Supola 12/6, Wiggins 15, Gordon 19 Cs.: Dénes -, Warner 19/9

Sabáli Balázs (vezetőedző): Az első félidőben okosan, koncentráltan, helyzetekig játszottunk, az ötvenkét dobott pont önmagáért beszél. Szünetben felhívtuk a játékosok figyelmét, hogy maradjon a koncentráció, mert a sok nehézséggel küzdő ZTE, szünet után mindent megtesz majd a fordításért. Ez így is lett, mi viszont rossz helyzeteket vállalva, lerohanásokat is elrontva magunkra húztuk őket, így izgalmas lett a vége. Amikor nagyon kellett lépett elő és szerzett két triplát meg egy duplát, a reggel Amerikából hazatérő, hullafáradt, és addig nem is igazán jól játszó Angelo.

Részletek a klub weblapján. • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading