Minden ami Sopron

2021. 02. 28. vasárnap

Elemér

SOPRON
Borult

Sport

Nem volt esélye Pécsen az SKC-nak

Szombaton Pécsen vendégeskedett a Sopron KC férfi kosárcsapata.

11-2-vel nyitott a PVSK gárdája az SKC ellen, de se az időkérés, se a cserék nem hoztak javulást a soproniaknak. Az első negyed végén 23-12-nél jártak a hazaiak. Hamar 20 pont környékére nőtt az SKC hátránya, ám ebből tudott faragni Sabáli Balázs csapata. Viszont egy időkérést követően vissza is állította a különbséget a Pécs, a félidőig 12 kísérletből egyszer sem talált be a soproni csapat a triplavonalon túlról.

40-23-ról folytatták a küzdelmet a nagyszünet után a felek. Ezúttal is a Pécs kezdett bele jobban, ám az első jó tripla után megtáltosodott az SKC, és elkezdett egyre “harapósabban” felzárkózni. Be is jöttek 10 pont alá a vendégek, de ekkor megfogták a meccset a fehér mezesek. A záró felvonást pedig 15-0-val kezdte a PVSK, amivel végképp esélytelenné vált már az SKC. A végeredmény: 84-57.

További részletek a klub oldalán.

sopronikosarak

Eközben a női Magyar Kupa döntőjében magabiztosan menetelt tovább a Sopron Basket a Novomatic Arénában. A pénteki 83-49-es PEAC elleni diadal után szombaton is nagy elánnal játszott a Sopron, és 82-50-re legyőzve a DVTK Miskolcot bejutott a vasárnapi döntőbe. A másik ágon egy hosszabbítás utáni győzelemmel a Szekszárd legyőzte a negyeddöntőben a Cegléd csapatát, majd szombaton szoros küzdelemben a győrieket is, így a tavalyi bajnoki döntő két csapata mérkőzik meg 18 órától a Novomatic Aréna parkettáján a Magyar Kupa trófeáért.

Részletek a www.wb-sopron.com-on.


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Hogy alakul 2021-ben a világjárvány?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading