Minden ami Sopron

2020. 07. 04. szombat

Ulrik

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Nem volt esélye Pécsen az SKC-nak

Szombaton Pécsen vendégeskedett a Sopron KC férfi kosárcsapata.

11-2-vel nyitott a PVSK gárdája az SKC ellen, de se az időkérés, se a cserék nem hoztak javulást a soproniaknak. Az első negyed végén 23-12-nél jártak a hazaiak. Hamar 20 pont környékére nőtt az SKC hátránya, ám ebből tudott faragni Sabáli Balázs csapata. Viszont egy időkérést követően vissza is állította a különbséget a Pécs, a félidőig 12 kísérletből egyszer sem talált be a soproni csapat a triplavonalon túlról.

40-23-ról folytatták a küzdelmet a nagyszünet után a felek. Ezúttal is a Pécs kezdett bele jobban, ám az első jó tripla után megtáltosodott az SKC, és elkezdett egyre “harapósabban” felzárkózni. Be is jöttek 10 pont alá a vendégek, de ekkor megfogták a meccset a fehér mezesek. A záró felvonást pedig 15-0-val kezdte a PVSK, amivel végképp esélytelenné vált már az SKC. A végeredmény: 84-57.

További részletek a klub oldalán.

sopronikosarak

Eközben a női Magyar Kupa döntőjében magabiztosan menetelt tovább a Sopron Basket a Novomatic Arénában. A pénteki 83-49-es PEAC elleni diadal után szombaton is nagy elánnal játszott a Sopron, és 82-50-re legyőzve a DVTK Miskolcot bejutott a vasárnapi döntőbe. A másik ágon egy hosszabbítás utáni győzelemmel a Szekszárd legyőzte a negyeddöntőben a Cegléd csapatát, majd szombaton szoros küzdelemben a győrieket is, így a tavalyi bajnoki döntő két csapata mérkőzik meg 18 órától a Novomatic Aréna parkettáján a Magyar Kupa trófeáért.

Részletek a www.wb-sopron.com-on.


 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

 • Elmarad a soproni U20-as leány kosárlabda EB

  A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) minden nyári kontinensviadalt törölt.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading