Minden ami Sopron

2020. 08. 09. vasárnap

Emőd

SOPRON
Borult

Sport

Nagy előnyből veszített hazai pályán az SKC

Ráadásul két játékos is sérülést szenvedett.

Szerda este hazai pályán fogadta a Sopron KC a DEAC-ot a férfi kosárlabda NB1 középszakaszában. Jól rajtolt a Sopron, már az első percekben átgázol a debrecenieken. Az első tíz perc 27-12-es eredménye azt mutatta, itt most egyértelműek a mérkőzés esélyei. Aztán magára talált a folytatásban a DEAC, de ez is sokáig csak arra volt elég, hogy megtartotta 13-15 pont körüli hátrányát. A félidő hajrájában triplákkal zárkóztak, 43-37-nél tartottak pihenőt. A mérkőzés elején a hazaiaknál Takács Norbert válla kificamodott, azóta valószínűvé vált, hogy számára vége a bajnokságnak.

2Lemar-600x400

Fotó: www.sakc.hu

 

8-0-s rohammal tért vissza a szünet után a Debrecen, de kritikus pillanatokban mindig betalált valaki a soproni oldalon is. Egy darabig. De a DEAC komolyan gondolta, hogy győzni szeretne, így hatékony támadójátékkal átvették a vezetést. Ebben a szakaszban 19 soproni pontra 32-t termeltek a vendégek, 7 ponttal megléptek. A záró etapban még egy rohamot a hazaiak is indítottak, 2 pontra zárkózva ezzel, de időkérés után rendezte sorait a Debrecen, és folytatták a menetelést. A végére teljesen kicsúszott a mérkőzés a SKC kezéből, 82-99-re nyert a DEAC.

További részletek a klub oldalán.

 

 


 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading