Minden ami Sopron

2022. 11. 28. hétfő

Stefánia

SOPRON
Borult

Sport

Miskolcon nyert rangadót a Sopron Basket

Továbbra is veretlenek a soproni kosaras lányok a hazai porondon!

Forrás: www-wb.sopron.com

Forrás: www-wb.sopron.com

Női Kosárlabda Bajnokság

ALUINVENT-DVTK – Sopron Basket 58-72 (13-21, 17-23, 16-13, 12-15)
Miskolc

ALUINVENT-DVTK: Medgyessy 13/3, Kányási -, Skoric 6, Walker 11, Mokango 6 Cs.: Zele 8/6, Putnina 7, Szabó F. 4, Katona Sz. 2, Kiss A. 1
Sopron Basket: Turner 15, Casas 9/3, Czukor 4, Crvendakic 13/3, Zahui 17/3 Cs.: Dupree 10, Fegyverneky 2, Dubei 2

Roberto Iniguez: Mindenekelőtt gratulálnék a Miskolcnak, nem egyszerű egy ilyen első félidő után folytatni a játékot. A legtöbb csapat feladná, ők azonban küzdöttek tovább, és számomra ez az igazi értékmérője egy csapatnak. Soha nem lehet feladni, mindig menni kell tovább! Ami minket illet. Vannak nehézségeink, kemény menetben vagyunk, mely sok energiát igényel. Hiányzik Betti, Zsófi sem egészséges, és Tina is még csak a visszatérés útján jár. A szünet után azt gondolom nem úgy játszottunk, ahogy szoktunk, túlságosan is az eredményre figyeltünk, de nincs gond, tanulni kell ebből is. Ma ez is elég volt, de ezen a téren is fejlődnünk kell. A mérkőzést a nagyon jó első félidőnkkel nyertük meg. Nagyon fontos mérkőzés következik a számunkra, szerdán az Olympiacos otthonában, igyekszünk a legjobban felkészülni rá!

Czukor Dalma: Nagyon kemény mérkőzésen vagyunk túl! Jól védekeztünk. A harmadik negyedben kicsit megzavarodtunk, de szerencsére a jó védekezés hatására, jó támadások jöttek, így felül tudtuk múlni a DVTK-t.

A találkozó felvételről megtekinthető 22.45 órától az M4 Sport-on.

Részletek a klub weblapján.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading