Minden ami Sopron

2018. 10. 23. kedd

Gyöngyi

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Messze maradt a bravúrtól az SKC

Jó első negyed után teljes összeomlást jött a nagy rivális Falco ellen.

Szombat este a Novomatic Arénában játszott rangadót a Sopron KC férfi kosárcsapat a Szombathellyel. Már az előző fordulók alapján látható volt, hogy más formában játszik a két a csapat, a Szombathely nemzetközi szinten is megméreti magát hétről-hétre, az SKC-nak viszont eddig összesen egy győzelme született a hazai pontvadászatban.

Bravúrra hangolt a hazai csapat, ennek megfelelően is indult a találkozó, az első negyedben már 10 pont környékére növelte előnyét a fekete-sárgákkal szemben, ami talán őket is meglepte. De csak annyira, hogy a második negyedben teljesen megfogták az SKC-t, és gyakorlatilag “átsétáltak” rajtuk. A hazai csapat ebben a periódusban mindössze 6 pontot tudott dobni, míg a szombathelyiek 30-ig jutottak – itt jórészt eldőlt a találkozó.

A fordulás után próbálta megfogni a meccset az SKC, de nagyon felkészült a Falco, minden kísérletet visszavertek, és még tovább növelték előnyüket, ami már a 30 pontot is súrolta. Az utolsó negyedre már eldőlt a találkozó, mindkét oldalon pályára kerültek a fiatalok is, és bár az SKC tudott kozmetikázni az eredményen, a csalódottság egyértelmű volt hazai oldalon.

Sopron KC – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 65-83

Váradi Kornél (vezetőedző, SKC): – Gratulálok a Falco csapatának. Amíg taktikailag tudtuk kontrollálni a mérkőzést, azaz az első negyedben, addig mi irányítottuk a játékot, attól kezdve viszont az ő akaratuk érvényesült és a nekik kedvező ritmusban zajlott a játék. Szünet után megpróbáltunk úgy kijönni, hogy szorossá tesszük a meccset, de a Falco visszaverte a kísérletünket. Minden héten, minden meccs kapcsán ugyanarról beszélünk. Megyünk tovább, de össze kell dugnunk a fejünket… biztos, hogy változtatásra van szükség. Sok sikert kívánok a Falcónak!

Forrás: sakc.hu


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön is ellátogat majd a soproni KFC-be?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading