Minden ami Sopron

2020. 09. 28. hétfő

Vencel

SOPRON
Borult

Sport

“Megható volt a szurkolók szeretete”

Már biztos kiesőként az utolsó hazai mérkőzését játszotta az NBII-ben az SVSE.

svselogoA Zalaegerszeget látta vendégül vasárnap az SVSE, az utolsó hazai NBII-es labdarúgó mérkőzésén. A héten több cikk is megjelent a csapatban uralkodó rossz hangulatról, mely az elmaradt fizetések miatt robbant ki. Felmerült, hogy már nem is állnak ki a Zalaegerszeg elleni mérkőzésre, ám ezt végül elvetették.

A meccs első találatát ráadásul Kővári Róbert jóvoltából a Sopron szerezte, mellyel a félidőben is vezetett. Koncentráltabban tért vissza a pihenő után a vendégcsapat, az 57. percben egyenlítettek is, majd bő tíz perccel később már náluk volt a vezetés. Noha 1 pontot menthetett volna még a hátralevő időben a Soproni VSE, ez nem jött össze, sőt, a hosszabbításban még egy gólt szereztek a zalaegerszegiek, így 1-3-ra győztek.

MESTERMÉRLEG:


Bekő Balázs
: – Érzelemgazdag mérkőzést játszottunk, megható volt a szurkolók szeretete, s értük játszottunk. Remélem, Sopronban nem szűnik meg a labdarúgás, mert a szurkolók nem ezt érdemlik. Csodálatos emberekkel dolgoztam, dolgozhatok, büszke vagyok a játékosokra.
Artner Tamás: – A győzelem ellenére messze elmaradtunk valós tudásunktól. Helyzeteinket kihagytuk, s ez csaknem megbosszulta magát. Le a kalappal a soproni csapat és szurkolói előtt.

 

 


MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading