Minden ami Sopron

2018. 04. 25. szerda

Márk

SOPRON
Borult

Sport

Már csak két hét a Karate Európa Bajnokságig

Május 26-28-án a Novomatic Arénában kerül megrendezésre a rangos megmérettetés. Fontos infok a cikkben.

Ahogy egy korábbi interjúnk keretében már beszámoltunk róla, május 26-28-án városunkban, a Novomatic Arénában kerül megrendezésre a JSKA Shotokan Karate Európa Bajnokság. A nemzetközi megmérettetés a Soproni Rendészeti Sportegyesület (SRSE) és a JSKA (Japan Shotokan Karate Association) Hungary szervezésében valósul meg.

Övvizsga után_SRSE karatékák

A verseny nyilvános része május 28-án (vasárnap) egy megnyitó ünnepséggel kezdődik, ezután négy küzdőtéren figyelhetjük a küzdelmeket több korosztályban és kategóriában, döntőket pedig az egész nap során folyamatosan láthatunk. Az eredményhirdetésekre 17:30-kor kerül sor.

A megmérettetésre – 10 ország, Anglia, Olaszország, Oroszország, Románia, Skócia, Portugália, Ciprus, Németország, Svájc és Magyarország több, mint 250 versenyzője mellett –  többek között portugál, német, olasz, sőt japán 7-8. danos mesterek is érkeznek. A versenyre természetesen ellátogat a JSKA Hungary vezetője Zohner Szilárd 6. danos mester is, aki szervezőként is segítette az előkészületeket.

SRSE edzés

A szakemberek várakozásai szerint Románia, Anglia, Németország, Oroszország, Olaszország versenyzői lesznek a legsikeresebbek, de az elmúlt években mind az Európa bajnokságokon, mind a világbajnokságokon több kategóriában mi magyarok is hoztunk el helyezéseket, illetve álltunk dobogóra. Az elvárások idén is hasonlóak a hazai delegációval szemben.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Milyen gyakran szokott sportolni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading