Minden ami Sopron

2018. 04. 26. csütörtök

Ervin

SOPRON
Borult

Sport

Lapot húztak 19-re, de nem jött be

Az UNIQA SOPRON egy emlékezetes mérkőzésen, háromszori hosszabbítás után szenvedett vereséget a török Hatay ellenében.

Fotó: Tóth Zsombor

Fotó: Tóth Zsombor

Az Euroliga utolsó előtti fordulója hihetetlen mérkőzés hozott a Novomatic Arénában. Óriásit küzdött a két fél, egyedül a játékvezetők ténykedése maradt el a várttól. Sterbenz László tanítványai a török rivális ellen 9 ponttal szeretett volna győzni, hogy az egymás elleni eredmény tekintetében jobban álljanak az alapszakasz végén. Éppen ezért többször is hosszabbításra “engedték” a csatát, de végül eredménytelenül zárult a kockázatos taktika.

Női Kosárlabda Euroliga

UNIQA SOPRON – HATAY BB 95-98 (21-16, 13-20, 19-16, 13-14, 10-10, 11-11, 8-11) 3xh.u.

UNIQA SOPRON :Fegyverneky 7/3, Turner 30/15, Johnson 11, Crvendakic 20/9, Krnjic 4 Cs.: Ajdukovic 12, Dubei 8/6, Határ 3
HATAY BB :Hurst 16/12, Oral 5/3, Ozturk 33/9, Snytsina 6, Paris 33 Cs.: Stankovic 4, Takmaz 1, Stankovic -, Tanacan –

Sterbenz László (vezetőedző): “Óriási csatát vívtunk, mely során többször is hosszabbításra alakítottuk a mérkőzést, hogy meglegyen a 9 pontos győzelem. Kockáztattunk, küzdöttünk, de nem jött össze.”

Katerina Hadzidaki (vezetőedző): “Őrületes mérkőzés volt, melyen 30 alkalommal változott a vezető kiléte. Tudtuk, hogy Sopronban nehéz dolgunk lesz, igyekeztünk a taktikánkat végigvinni, de ez nem volt egyszerű ilyen hosszú mérkőzésen. Mindent kiadtunk magunkból, és történelmi, továbbjutást érő győzelmet arattunk!”

Yvonne Turner: “Nagy ütközet volt a mai! Mindent megpróbáltunk, hogy összejöjjön a legalább 9 pontos siker, a hosszabbítások során is ez a cél lebegett a szemünk előtt. Sajnos a végén nem mi örülhettünk.”

Courtney Paris: “Nehéz mérkőzésre számítottunk, és az is volt. Végig remekül küzdöttünk, mely meghozta a győzelmet!”MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Milyen gyakran szokott sportolni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este8
loading