Minden ami Sopron

2020. 08. 09. vasárnap

Emőd

SOPRON
Borult

Sport

Kosárlabda: közeleg a bajnoki rajt

Férfi és női csapatunk is megkezdte az edzőmérkőzéseket.

A Sopron Basket női kosárcsapat már a héten két meccset játszott. A komolyabb átalakuláson átesett csapat elsőre a cseh Brno gárdája ellen aratott magabiztos győzelmet (87-59), pénteken viszont még tartalékosabb felállásban a megyei rivális Győrt verte szorosan, 76-73-ra. Jövő héten szerdán a Pöstyén érkezik Sopronba, majd 6-án a Sopron megy hozzájuk. Lesz még visszavágó Győrben is, és Rózsahegyen a Krakkó ellen is pályára lépnek a lányok. A szeptember 28-i bajnoki rajt előtt pedig még két hazai meccs lesz a Prága ellen. A csapathoz később érkezik még vissza Aleksandra Crvendakic és az új légiós, Briann January.
Közben elkészült a csapat menetrendje is.

sopronikosarak

Az SKC is javában dolgozik már, ők pénteken léptek pályára először, méghozzá Zalaegerszegen. A már előrébb járó hazaiak 93-63-as győzelmet arattak.
A folytatásban hétfőn a Komárno együtteséhez látogat a Sopron, majd két zártkapus mérkőzést játszanak: előbb itthon az Oroszlány ellen, majd Szombathelyen a hazaiakkal. Szeptember közepén a Göcsej-kupán, majd itthon a Krasznai-kupán lehet megtekinteni a fiúk munkáját.
A csapathoz jelenleg 4 légiós igazolt, de még egy ötödik, rutinos magas embert is keresnek a szintén szeptember 28-án induló bajnokság előtt.

 • Családi egészségnap és futás Tómalmon

  Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk?

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading