Minden ami Sopron

2020. 07. 14. kedd

&Őrs

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Kosárlabda: a lányoknál klubrekord, a fiúknál újabb vereség

Az Euroliga-szintű védekezések párharcát a Sopron Basket nyerte. A férfiaknál a hazai bajnokságban sokáig jól állt a mérkőzés, de a végén egy rövidzárlat eldöntötte a meccset.

Már tét nélkül állt pályára a Sopron Basket szerdán a Novomatic Arénában. Az ellenfél a szintén legjobb 4 között vitézkedő Bourges Basket, akik olyan védekezést nyújtottak, amit a Sopron szokott bemutatni. Szoros első negyed után sikerült kicsi lélegzetvételnyi előnyhöz jutni, a harmadik negyedben pedig már 10 pont környékére is nőtt a soproni előny. A franciák nem adták fel, és a végéig gőzerővel védekeztek, így a Sopron mindössze 5 pontig jutott az utolsó negyedben, de a vendégek is csak 8 pontot tudtak felmutatni, így egy ritka pontszegény mérkőzésen állította be a Sopron az újabb klubrekordot: az idei szezonban az Euroligában már 10 győzelmet és 4 vereséget gyűjtött össze Roberto Iniguez csapata! Azóta pedig azt is tudjuk, hogy az Euroliga két győzelemig tartó rájátszásában a török Fenerbahce érkezik majd ellenfélként.

Sopron Basket – Bourges Basket 57-50

Részletek a klub oldalán.

sopronikosarak

 

A férfiak a hazai pontvadászatban próbálták javítani mérlegüket, ezúttal Kaposváron. Nem is indult rosszul a mérkőzés, az első negyedet csak 3 ponttal tudta megnyerni a hazai csapat, a félidőre viszont ezt le is dolgozta az SKC. Kellett ehhez a hazaiak rossz triplamutatója is, ami a második félidőre megjavult, de még így is jól tartotta magát a Sopron. Az utolsó negyed 2 pontos hazai előnnyel indult, ám egy 12-0-s roham után eldőlt a mérkőzés a Kaposvár javára. A végén még faragott kicsit az SKC, de a győzelmet már nem érhette el. Ezzel a vereséggel a bajnoki tabella utolsó helyén maradt a Sopron.

Kaposvári KK – Sopron KC 85-79

További részletek a klub oldalán. • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading