Minden ami Sopron

2020. 07. 14. kedd

&Őrs

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Kosaras szombat: a lányok győztek, a fiúk nem

Kis szünet után nehezen találta a ritmust a Sopron Basket, de 48 ponttal győzött, az SKC szoros meccsen maradtak alul Zalaegerszegen.

Az Euroliga Final Four-ba jutó Sopron Basket női kosárlabda csapat szombaton hazai pályán fogadta a Vasas Akadémia együttesét. A hazaiak világbajnok játékosa, Candice Dupree még pihenőjét tölthette, a többiek, és főként az addig kisebb szerepeket kapó játékosok feladata volt az újabb bajnoki mérkőzés megnyerése. Az elején lassan, döcögősen induló mérkőzésen a 14-13-as első negyed után kezdtek rákapcsolni a soproniak, de még ott sem jött ki a két csapat közötti különbség: 35-24.

Roberto Iniguez rendet rakott a félidőben, így egy sokkal harcosabban, pontosabban játszó csapat érkezett vissza a folytatásra. Főként Határ Betti játékával nem tudott mit kezdeni a Vasas, így folyamatosan nőtt a különbség. A záró szakaszt már 59-36-os állásról indították el, ahol a Vasas mindössze 4 pontot tudott felmutatni, a Sopron pedig 88-nál állt meg.

Sopron Basket – Vasas Akadémia 88-40

Részletek a klub weboldalán.

sopronikosarak

 

Sabáli Balázs legénysége Zalaegerszegre utazott egy bravúrgyőzelem reményében. A tabella hátsó részén álló Sopron KC számára minden győzelem jól jönne, és a Zalaegerszeg is szeretett volna kilábalni a hullámvölgyéből. Motiváltan kezdett az SKC, jó lepattanózással tartotta a lépést a hazai gárdával, az első tíz percben minimális különbség alakult ki: 25-21. A folytatásban is egy ideig szoros maradt a mérkőzés, de távoli dobásokkal meglépett a ZTE. Behozhatatlan előnyt azonban nem volt képes kialakítani, a félidei állás 46-37 volt.

Felszívta magát az SKC, a harmadik negyed első felében beérte a ZTE-t, akik viszont egy időkérés után rögtön elkapták a fonalat. Azonban a különbség így se lett nagy, 64-59-ről indult az utolsó 10 perc. Ezt megint a Sopron kezdte jobban, nagy küzdéssel folyamatosan egál körüli eredményt láthatott a közönség, de a kritikus pillanatokban mindig nyugodtabb tudott maradni a ZTE.

ZTE KK – Sopron KC 91-84

További részletek a klub honlapján.

 

 


 • Zúzd szét a valóságot!

   “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

 • Sopron Gokart - A száguldás élménye

  Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

 • Futásra fel!

  Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

 • Soproni tekergő!

  Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

 • Keretet hirdetett a Sopron Basket

  Négy távozó, két érkező, és egy 16 éves tehetség a Soproni Darazsak Akadémiáról.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
este1
loading