Minden ami Sopron

2020. 08. 06. csütörtök

Berta

SOPRON
Borult

Sport

Két vereség a duplafordulón

Az utolsó duplafordulós hétvége következett a soproni Extra Ligások számára, ahol sajnálatos módon két vereséggel zárt a csapat.

pingpongsemleges

Első napon, szombaton 4 órás utazást követően a Szeged csapatával kellett szembenézni. Tudni kell róluk, hogy egyik játékosuk időközben megsérült, ezért Vitsek Iván helyett Kószó Attila csatlakozott a csapathoz, azonban ő is kiemelkedő teljesítményt nyújt a szezon alatt. A mérkőzést tekintve 2-6-os vereség született, Katona Gergelynek és Kramarics Gergőnek is Timafalvit sikerült legyőznie, Kramarics 0-2-es fordításból tudott visszajönni.

Meg kell még említeni Katona Gergely Kószó Attila elleni mérkőzését, ahol a hosszú és élvezetes labdamenetek, valamint a kiélezett, egyenrangú fejjáték végül döntőszettet hozott. A végjátékban a szegedi jobbnak bizonyult, de Gergely is szép teljesítményt nyújtott és nem sok hiányzott a győzelemhez.

Egy rövidebb, két órás utat követően vasárnap Gödöllőn folytatták a fiúk, ahol kedvezőtlenebb körülményekkel kellett szembenézniük. A terem és a labda típusa is teljesen ellentétes volt a szegedihez képest, amely sajnos a teljesítményen is meglátszott. Ezen a napon csak Kramaricsnak sikerült mérkőzést nyernie, neki is mindkettőt csak döntőszettben.

A legutolsó mérkőzés az idei szezonban a Celldömölk csapata ellen lesz május 18-án, pénteken.  • Családi egészségnap és futás Tómalmon

    Szombaton ünnepli a soproni Cutler Gym and Fitness az ötödik születésnapját. Ennek apropóján egy konditeremtől szokatlan rendezvényt szerveznek a szabad ég alatt. 

  • Zúzd szét a valóságot!

     “A főnököm felidegesített.” “Egyest kaptam a suliban.” “Az öcsém megette a kedvenc sütimet.” Mindannyiunknak vannak néha olyan napjai mikor elszakad a cérna. Ilyenkor mit teszünk? Lecsúszik egy-két tábla csoki, összeveszünk azokkal akik nem is tehetnek a problémáinkról, vagy otthon széttörjük az összes tányérunk, vagy egy baseballütővel szétverjük a szobánkat.

  • Sopron Gokart - A száguldás élménye

    Motorzúgás és hangos berregések. Messziről is hallható száguldozás. Ha nem Forma1, akkor ez csak is a Sopron Gokart lehet. Sopronban, a Győri úti Lidl mellett található ez a remek szabadidős program!

  • Futásra fel!

    Az erdő csöndjét léptek zaja járta át. Ütemesen, összhangban egymással. A ropogó avar és a földön elszórt faágak felváltott reccsenése kissé felzavarta az állatokat, de búvóhelyükről tovább szemlélték az érkezőket. Az erdő énekesei bekapcsolódtak a szimfonikus halk zajforrásokba és elfogadták az új lények érkezését. Mint minden jólnevelt látogató, ők is a kijelölt úton haladtak, néhol […]

  • Soproni tekergő!

    Ugyan márciusban kitört a karantén és megállt az élet, a sport továbbra is engedélyezett volt. Így a következő videó leforgatása egyszerűbb volt és jóval kevesebb időt vett igénybe.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást a járvány után?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading