Minden ami Sopron

2020. 09. 28. hétfő

Vencel

SOPRON
Borult

Sport

Karnyújtásra kerültek a bajnoki címtől!

Hazai pályán, egyik legjobbját is nélkülözve nyert az UNIQA SOPRON a bajnoki döntő második mérkőzésén.

Fotó: Tóth Zsombor

Fotó: Tóth Zsombor

Szépen megtöltötték a soproni szurkolók a Novomatic Arénát, és Szekszárdról is érkezett egy busznyi szurkoló. A remek hangulatú találkozón mindkét csapat nagyot játszott, végül izgalmas hajrában a rutinosabb soproni lányok diadalmaskodtak. Az állás ezzel 2-0 a javukra, folytatás május 1-én, hétfőn 19.00 órakor Szekszárdon. Aki szeretné a helyszínen megtekinteni a mérkőzést, az a hétvégén jelentkezhet az arénában a hétfőn 11 órakor induló buszra, melyen még van hely.

Női kosárlabda bajnoki döntő 2. mérkőzés

UNIQA SOPRON – KSC SZEKSZÁRD 66-62 (18-19, 18-17, 22-13, 8-13)
Sopron, 1200 néző

UNIQA SOPRON: Fegyverneky 10, Turner 18, Crvendakic 10/3, Krnjic 16, George 4 Cs.: Ajdukovic 6, Határ 2, Dubei –
KSC SZEKSZÁRD: Studer Á. 9/3, Erkic 9, Theodoreán 10/6, Lisec 13/3, Pirsic 7 Cs.: Bálint R. 14/12, Mansare -, Gereben L. -, Daniel –

Sterbenz László (vezetőedző, UNIQA SOPRON): Forró hangulatú, vérbeli döntő meccs volt! Ma mi bénáztunk a hárompontoson kívülről, amit az első mérkőzésen a Szekszárd tett meg. Amikor mínusz kilencről visszajöttek, bebizonyították, hogy egy pillanatra sem lankadhat a figyelmünk ebben a párharcban!

Zeljko Dokic (vezetőedző, KSC Szekszárd): Gratulálunk a Sopronnak a győzelemhez, fantasztikus hangulat volt, kifogástalan rendezés! Mi az alapszakaszt megnyertük, ez már csak plusz, amit most játszunk, ezért saját csapatomnak már a meccs előtt gratuláltam, az öltözőben. A Sopronnak nagyon jó játékosai vannak, más dimenzióban vannak. Mi is szeretnénk oda eljutni, hogy ilyen játékosaink legyenek, ezért dolgozunk tovább. Az, hogy 66 ponton tudtuk tartani ellenfelünket, az az egész évi munkánk, és a csapat nagy szívének az eredménye.

Aleksandra Crvendakic: Nehéz mérkőzés volt, jól védekezett a Szekszárd! Shenise persze hiányzott, de igyekeztünk élvezni a játékot fantasztikus közönségünk előtt, akik a hatodik embert jelentették a pályán. Ők adták azt a pluszt, amivel be tudtuk húzni a találkozót!

Theodoreán Alexandra: Büszke vagyok a csapatomra, a vereség ellenére tisztességesen helytálltunk! A hétfői mérkőzésen szeretnénk szépíteni, mert nem akarjuk 3-0-val befejezni ezt a párharcot. A mai győzelemhez gratulálok a jó erőkből álló Sopronnak! Azt gondolom jól megoldották azt, hogy az egyik kulcsjátékosuk hiányzott.

Részletek a klub weblapján.

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Elutazott valahova pihenni a nyáron?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading