Minden ami Sopron

2019. 06. 20. csütörtök

Rafael

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Karnyújtásnyira a bajnoki cím!

Ahogy arról tegnap már röviden beszámoltunk, hazai környezetben is magabiztosan győzte le szekszárdi ellenfelét a Sopron Basket.

cikk2

Szoros első félidőt követően hengereltek a soproni lányok, akik 2-0-ra vezetnek a párharcban. Az egyik fél három győzelméig tartó bajnoki döntő csütörtökön folytatódik Szekszárdon.

Női Kosárlabda Bajnoki Döntő, 2. mérkőzés

SOPRON BASKET – KSC SZEKSZÁRD 70-55 (19-12, 6-14, 27-13, 18-16)
Sopron, 1400 néző

Sopron Basket: Fegyverneky 7/3, Turner 20/12, Crvendakic 15/6, Milovanovic 13, Jovanovic 8 Cs.: Dubei 4, Page 3 , Weninger –
KSC Szekszárd: Studer Á. 2, Gereben 5, Costa -, McCall 11, Mansare – Cs.: Oblak 12/3, Bálint R. 8/6, Theodoreán 7/6, Kiss V. -, Vincze N. –

Roberto Iniguez: Gratuláltam a lányoknak az öltözőben, remek munkát végeztek! Öt percre vesztettük csak el az eszünket, még a szünet előtt. Úgy nem játszhatunk, mert ez az, amit a Szekszárd akar. Okosnak kell lennünk, és az erősségeinket használni támadásban és védekezésben egyaránt. Nagyon büszke vagyok játékosainkra. Tudom, hogy a határikon mozognak, de mindent kiadnak magukból. Még egy lépésre szükségünk van, tudjuk hogy nagyon nehéz lesz. Tudom hogy ez nehéz, háromszor legyőzni őket sorozatban, de megpróbáljuk. Biztos vagyok abban, hogy győzni mennek a játékosaim is Szekszárdra!

Jelena Milovanovic: Nagyon nehéz első félidő volt, de a szünet után már úgy játszottunk, ahogy megbeszéltük. Nem adtunk sok sanszot ellenfelünknek a győzelemre, a második félidőben fantasztikus teljesítményt nyújtottunk. Remekül védekeztünk már első félidőben is, a szünet után pedig már okosan is játszottunk. Még kell egy meccs a bajnoki címhez, melyet szeretnénk csütörtökön megszerezni.

Zeljko Dokic: Gratulálok a soproni csapatnak a győzelemhez! Nagyon jól játszottak. Büszke vagyok saját csapatomra, követték a tervet, amit kidolgoztunk, a félidőig nagyon jól is játszottunk. Igazi döntő volt, majdnem férfi színvonalú kosárlabdát mutattak be a csapatok. A szünet után az öltözőben maradtunk, és sok hibával, rossz ritmusban folytattuk. 27 pontot kaptunk a harmadik negyedben, melynek okait ki kell elemeznünk. Bízom benne, hogy tudunk Szekszárdon nyerni, és meg tudjuk fordítani a párharcot!

Theodoreán Alexandra: Gratulálok a Sopronnak, fantasztikusan játszottak! Sok extra kosarat szereztek. Többször 10 pont fölé ment a különbség amiből nehéz visszajönni. Három győztes meccs kell a bajnoki címhez, nem adjuk fel, mindent kipakolunk a pályára, és megpróbálunk nyerni otthon.

Részletek a klub weblapján.MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Tervez nyaralást?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 589824 bytes) in /storage/web/www/allin/mindenamisopron.hu/html/wp-includes/meta.php on line 824