Minden ami Sopron

2023. 09. 30. szombat

Jeromos

SOPRON
Borult

Sport

Karate sikerek a felkészítő túra előtt

November 27-én rendezte meg a Shotokan Karate-do International Magyarországi Szövetsége Országos Bajnokságát.

Nagyon készültek az egyesület tagajai, mivel ez volt az idei, sok lezárással terhelt év kiemelt versenye. Sajnos rengetegen karanténba kerültek, de egy maréknyi csapattal így is sikerült tatamira állniuk.

Mindenki szépen szerepelt és dobogóra állhatott. A sort a gyerekek között Kocsis Bendegúz kezdte, aki katában a 3. helyen végzett. Gáncs Nóra szintén katában indult és 2. helyet szerezte meg.

Kumitében Halász Torda képviselte a csapatot. Szépen menetelt és nyerte a meccseket a 14 éves korosztályban. Végül csak a döntőben talált legyőzőre így ezüst érem került a nyakába. Végül a nagyobbak között a haladó kategóriában Mayer Bertalan, míg a felnőtt kezdők között Kocsis Árpád szerzett ezüst érmet katában.
A csapat irányítását és az edzői feladatokat Gáncs Dávid látta el, míg a bíráskodásban egyesületünk elnöke, Gáncs Krisztián segédkezett.

December 5-én vasárnap rendezik meg a második felkészítő túrát a januári Extrem Burgenland túrára. Amennyiben a járványhelyzet is engedi, 30 kilométeres kör vár a résztvevőkre az Anger parkolóból indulva reggel 8 órakor. Az útvonal: Tómalom – Jánostelep – határsáv – Páneurópai piknik emlékpark – Fertőrákos – Szárhalmi erdő – Anger.

A túrán a részvétel mindenki számára ingyenes!

MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading