Minden ami Sopron

2023. 06. 01. csütörtök

Tünde

SOPRON
Borult

Sport

Karate éremeső Sopronban

Shotokan Tigrisek Sportegyesület hét aranyéremmel gazdagodott a hétvégén.

2017tigrisekkupa2

A Shotokan Tigrisek Sportegyesület 2017. november 26-án rendezte meg 2. Tigrisek Karate Kupa versenyét a Vas- és Villamosipari Szakképző Iskola és Gimnázium tornatermében. A versenyre 10 egyesület versenyzői adták le nevezésüket. A soproni csapat mellett Kőszegről, Sárvárról, Keszthelyről, Dombóvárról, Budapestről, Szombathelyről, Tatáról, Zalaegerszegről és az ausztriai Oberpullendorfból indultak versenyzők a legkisebb 5 éves korosztálytól egészen a 40 év felettiekig. A 100 induló közel 300 nevezése kemény munka elé állította a szervezőket.

A szervezéshez jelentős támogatás nyújtott Sopron MJV Sportfelügyelete. Az érmek átadásában Barcza Attila, az Önkormányzat sportbizottságának vezetője segédkezett.

Az utánpótlás versenyzők számára nem csak karate, hanem ügyességi és erőnléti versenyszámok is voltak. Itt az egészen kezdő karatésok is összemérhették erejüket. A soproni egyesület versenyzői az éremtáblázat 3. helyén végeztek 7 arany, 7 ezüst és 8 bronz érem megszerzésével. A legeredményesebb egyesület a kőszegi Budoka lett.

20171126tigrisekkupa1MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Ön szokott heti rendszerességgel futni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
loading