Minden ami Sopron

2018. 05. 20. vasárnap

Bernát, Felícia

SOPRON
Borult
EURO
0

Sport

Jön: I. Felnőtt sportválasztó

Május 14-én kicsiket és nagyokat is vár a VI. Életmód expó, ezúttal a felújított Novomatic Arénában, sztárvendégekkel, és sok újdonsággal.

Hatodik alkalommal nyitja meg kapuit az Élj tudatosan! Életmód expó nevű rendezvény, ami ezreket mozgatott meg Sopronban az elmúlt években. A komplex rendezvény az elmúlt évekhez képest több újdonságot is tartogat.

Korábban többnyire a Krasznai-csarnok adott otthont a rendezvénynek, ezúttal viszont a város legnagyobb és legmodernebb helyszínén, a Novomatic Arénában lépnek színpadra sztárvendégek és környékbeli edzők. Az állandó teltházat biztosító sztárvendég Rubint Réka ezúttal is Sopronba látogat Alakreform órájával, és a tavalyi sikerre való tekintettel Schobert Norbi is érkezik egy edzés erejéig, ezúttal cardio aerobic-ot tart majd. Az országosan ismert edzők sorát bővíti Tatarek Rezső Iron box edzésével, és Czégel Erika az egyre népszerűbb Gymstick-el.

expo_rubintreka

Környékbeli edzők táborát erősíti Molnár Judit jóga edzésével, Wéber Virág Zumbával, Duics Dia alakformálóval, Márkus Andi Max-training-el, Ignácz Zsani bomba alak órájával és Janicsák Enikő bodyArt-al.

Idén is bemutatkoznak sportegyesületek: a Soproni Torna Club, a Dirty Dance, Aerial Hammock légtánc. Közben kiállítók, szűrések és tanácsadások várják egész nap az érdeklődőket, a távolabbról érkezők pedig kedvezményes szállás-csomagot választhatnak a Palatinus szállóban, és megismerkedhetnek a város nevezetességeivel is Sáros Viktor túravezető segítségével. A betérő látogatók programfüzetet és kuponokat is kapnak a helyszínen, a kiállítóknak pedig lehetőségük van a méltán ismert Marketing Commando segítségével felkészülni a hatékony munkára.

Május 14, Novomatic Aréna, VI. Életmód expó. A pontos menetrend az expó hivatalos oldalán megtalálható.

 MIT SZÓLSZ HOZZÁ?

Milyen gyakran szokott sportolni?

Szavazás állása

Várjon ... Várjon ...
ÉLETKÉPEK
storno_utcabol
loading